Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μοναδικές vintage συνθέσεις γάμου σε λευκό!

 διακόσμηση γάμου ανθέμιο σε λευκό vintage

Οι γάμοι  σε vintage στυλ είναι πολύ δημοφιλείς και αγαπημένοι!
Πολλά είναι τα στοιχεία που συμβάλλουν σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα,  γεμάτο συναίσθημα, ρομαντισμό και τρυφερές αναμνήσεις.




Η επιλογή χρωμάτων, λουλουδιών και κυρίως αντικειμένων είναι καθοριστικοί παράγοντες που θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός  ξεχωριστού στολισμού.
Μια εξαιρετικά κομψή και αριστοκρατική επιλογή χρώματος για τη διακόσμηση του γάμου σας είναι το λευκό. Ο συνδυασμός λευκών αντικειμένων, επίπλων, κεριών, υφασμάτων και λουλουδιών δημιουργεί ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα, που παραπέμπει σε μια άλλη εποχή.
Καθοριστικό σημείο είναι ο στολισμός του  προαύλιου χώρου της εκκλησίας.
Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους  μας με ένα ρομαντικό  σκηνικό  που δεν θα  μείνει απαρατήρητο.  Μεταλλικό παραβάν με πατρόν δαντέλας και μπροστά του μεταλλικό vintage έπιπλο με  καμπύλες και σκαλιστές λεπτομέρειες. Διακοσμούμε το έπιπλο με  αντικείμενα και σύμβολα μίας άλλης εποχής, όπως λευκό βάζο και μεταλλικά κηροπήγια με δαντελένιες λεπτομέρειες, λευκή κορνίζα,  γιρλάντα με πέρλες και καρδούλες και λευκά δαντελένια υφάσματα.
Μοναδικό χαρακτήρα στον στολισμό μας δίνουν οι  ρομαντικές συνθέσεις  λουλουδιών σε λευκό και πράσινο από ορτανσίες και δελφίνιουμ.
 Στο ράφι στο κάτω μέρος του επίπλου τοποθετούμε κορνίζα και κεράκια, ενώ στο πάτωμα στήνουμε μια ακόμη σύνθεση λουλουδιών σε  λευκό δαντελένιο βάζο, κεράκια και ένα μεταλλικό κλουβί με αναμμένο κεράκι και στολισμένο με δαντελένιες κορδέλες .
Ένα σκηνικό ιδιαίτερα εντυπωσιακό τις βραδινές ώρες, όταν φωτίζεται από τα αναμμένα κεράκια που το διακοσμούν.
 Απέναντι από το παραβάν τοποθετούμε μια σύνθεση με 3 κλουβιά σε διάφορα μεγέθη ,τη λέξη love και περίτεχνο βάζο με σύνθεση λουλουδιών.  Ένα μεγάλο τετραώροφο κλουβί, διακοσμημένο με  πέρλες, δαντέλα και   μπουκέτα  ορτανσίας  και δύο μικρότερα κλουβιά πάνω σε λευκά υφάσματα.
Ανθέμιο vintage διακόσμηση
Λευκό χαλί με ροδοπέταλα δημιουργούν μια ξεχωριστή είσοδο για το ζευγάρι που φωτίζεται από διάφανες γυάλες σε διάφορα ύψη με κεριά και φαναράκια
Ανθέμιο vintage είσοδος εκκλησίας
Και δημιουργούμε μια ξεχωριστή και ρομαντική ατμόσφαιρα!!!
Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, στολίζουμε τα δέντρα στο προαύλιο χώρο με λευκά υφάσματα και κρεμάμε στα κλαδιά αναμμένα φαναράκια δεμένα με λευκές κορδέλες.
Ο στολισμός στο εσωτερικό της εκκλησίας ακολουθεί τα ίδια χρώματα και στυλ. Λευκές λαμπάδες διακοσμημένες με στεφάνι από γυψόφυλλο και δαντελένιες κορδέλες.
  ανθέμιο vintage λαμπάδες
 Ενώ στεφάνια από γυψόφυλλο διακοσμούν και τα κολονάκια της εκκλησίας.
anthemio events vintage διακόσμηση εκκλησίας
Το ζευγάρι ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο ενός  vintage γάμου έρχεται στην εκκλησία με μαύρη λιμουζίνα με διακριτικό στολισμό λουλουδιών.
Στεφάνι από γυψόφυλλο και δαντελένιες κορδέλες κρεμασμένο στον καθρέπτη της λιμουζίνας.
 anthemio events αυτοκίνητο

Για ένα όμορφο vintage αποτέλεσμα χρειάζεται οργανωμένη προσπάθεια, πάθος για το αποτέλεσμα και ξεχωριστές δημιουργίες. Με χαρά θα ετοιμάσουμε τις προτάσεις μας για τον δικό σας vintage στολισμό γάμου. Καλέστε μας στο 210 5313623.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου