Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης για το τραπέζι με τις μπομπονιέρες και το τραπέζι ευχών!

Στολισμός ανθέμιο τραπέζι με μπομπονιέρες

Είναι πλέον γεγονός ότι ο στολισμός για το μυστήριο της βάπτισης δεν περιορίζεται μόνο στην είσοδο της εκκλησίας και στη κολυμπήθρα αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και ο στολισμός του τραπεζιού με της μπομπονιέρας, το τραπέζι ευχών και γενικά ο ευρύτερος χώρος που οι καλεσμένοι σας θα σας ευχηθούν για το νεοφώτιστο.


Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει κάποιο θεματικό στολισμό, η διακόσμηση του χώρου συνήθως ακολουθεί το γενικότερο θέμα. Αν πάλι η διακόσμηση είναι πιο ελεύθερη τότε τα περιθώρια δημιουργικού στολισμού είναι μεγάλα και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά.
Αν βαπτίζετε κοριτσάκι τα ιδανικά χρώματα είναι φυσικά το λευκό και το ροζ ενώ μια πολύ ωραία πρόταση είναι και το πουά σε ροζ λευκό.
Ντύνουμε λευκά τραπέζια με ροζ υφάσματα και πάνω τοποθετούμε μπομπονιέρα σε σχήμα ανεμόμυλου σε πουά αποχρώσεις του ρoζ και του λευκού
Η' μπομπονιέρες κουτάκια και πάλι σε ροζ πουά με ροζ κορδέλα.
Στον ευρύτερο χώρο τοποθετούμε μπαλόνια σε ροζ πουά και πάλι αποχρώσεις ενώ στον αέρα τοποθετούμε λευκές και ροζ μπάλες και λευκές κορδέλες που θα μας δώσουν ένα αέρινο και ρομαντικό αποτέλεσμα.
Μία άλλη πολύ ιδιαίτερη γωνία είναι αυτή με τα γλυκά και τα ζαχαρωτά. Τραπέζι ντυμένο με λευκό ύφασμα και ροζ τούλι, φιλοξενεί γλειφιτζούρια σε ροζ πουά κουτιά, ζαχαρωτά καραμελίτσες και άλλα γλυκίσματα σε διάφανες γυάλες με ροζ κορδελίτσες  καθώς και χωνάκια για γλυκίσματα όλα σε πουά αποχρώσεις
Και δίπλα το τραπέζι μπαρ με χυμό και άλλα αφεψήματα για να δροσιστούν οι καλεσμένοι σας
Μπαρ με χυμούς και τραπέζι με μπομπονιέρες ανθέμιο
Αλλά και τα λουλούδια είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της διακόσμησής μας.
Επιλέγουμε λουλούδια στις αποχρώσεις του ροζ όπως η ορτανσία και του λευκού όπως τα τριαντάφυλλα, οι ζέρμπερες, το γυψόφυλλο και τα τοποθετούμε σε διάφορα σημεία του χώρου μας.
Όπως στη διαδρομή προς το τραπέζι με τα ζαχαρωτά και το μπάρ.  Έτσι, προσφέρουν χρώμα και χάρη στη διακόσμησή μας.
 Τα αντίστοιχα άνθη σε λευκές ανθοστήλες μπορούν να στολίσουν την είσοδο της εκκλησίας
Αλλά και την γιρλάντα που θα διακοσμήσει την κολυμπήθρα.
στολισμός κολυμπήθρας anthemio event
Αν βαπτίζετε αγοράκι και θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μπλε τότε ο στολισμός σε πράσινο και κίτρινο είναι μια ανατρεπτική επιλογή!!!
Ανάλογα τον χώρο μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πύλη εισόδου που θα οδηγεί στα τραπέζια με τις μπομπονιέρες, τα ζαχαρωτά και το μπαρ με στεφάνια από λουλούδια.
Πάνω σε κίτρινα και πράσινα υφάσματα, τοποθετούμε στον χώρο vintage ποδήλατο παλαιού τύπου και τοποθετούμε γλάστρες με  συνθέσεις λουλουδιών σε πράσινο, κίτρινο και λίγο μωβ και αντίστοιχα μπαλόνια.
vintage ποδήλατο ανθέμιο

Το τραπέζι με τις μπομπονιέρες ντυμένο με κίτρινα και λευκά υφάσματα. Ίσως η πιο εντυπωσιακή μπομπονιέρα με φυσικό βασιλικό, σε καφέ λινάτσα και κουφέτα σε κίτρινο τούλι. Το σκηνικό μας πλαισιώνουν μπομπονιέρες αερόστατα κρεμασμένες σε μανουάλι για τους μικρούς μας φίλους.
Τέλος, στο  βιβλίο ευχών με σχέδιο και πάλι αερόστατο οι καλεσμένοι αφήνουν τις ευχές για το μωράκι σας.
μπομπονιέρες ανθέμιο με  βασιλικό
Και ακριβώς δίπλα, στο μπαρ, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν φρέσκο χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού!!!
Μια ξεχωριστή διακόσμηση για να φιλοξενήσετε τους καλεσμένους σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου