Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Γάμος τον Χειμώνα; Ναι!


Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν τον χειμώνα για τον γάμο τους και δηλώνουν πολύ ευχαριστημένα με την επιλογή τους!


Ο γάµος τον χειµώνα είναι πιο ροµαντικός, ειδικά αν γίνεται κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τον χειμώνα όλοι αναζητάμε την ζεστασιά  και τη θαλπωρή και ερχόμαστε πιο κοντά με τους συνανθρώπους μας. Ένας γάμος είναι ένα γεγονός, κατά το οποίο ζευγάρι και καλεσμένοι θα περάσουν υπέροχα και θα το θυμούνται για πάντα. Επιπλέον, τον χειμώνα δεν γίνονται πολύ γάμοι, άρα θα βρείτε εύκολα εκκλησία και χώρο δεξίωσης. Και μην ξεχνάτε, τον χειμώνα, η προσφορά παραμένει ίδια αλλά η ζήτηση μειώνεται  άρα, μειώνονται και  οι τιμές. Μην ανησυχείτε,  μειωμένη ζήτηση δεν σημαίνει  λιγότερες επιλογές ή προτάσεις για τον γάμο σας.
Διακοσμητικά, μπορείτε πραγματικά να πρωτοτυπήσετε, αφού οι παλέτες των χρωμάτων, αλλά και τα στοιχεία διακόσμησης για τον χειμώνα είναι ιδιαίτερα, πρωτότυπα και γιορτινά.
Ας γνωρίσουμε τα πιο δημοφιλή χρώματα για τον ένα χειμερινό γάμο και τους συνδυασμούς τους:
Συνδυασμοί με δυο χρώματα
Κόκκινο και λευκό
Κυπαρισσί και λευκό
Λευκό και ασημί
Καφέ και κόκκινο
Καφέ και κυπαρισσί
Βιολετί και λευκό
Δαμασκηνί και χρυσό
Πορτοκαλί και βυσινί
Πράσινο μέντας
ανθέμιο κόκκινος στολισμός
Συνδυασμοί με τρία χρώματα
Λευκό – κόκκινο – κυπαρισσί
Λευκό – ασημί – βιολετί
Λευκό – ασημί –  κόκκινο
Λευκό – ασημί – κυπαρισσί
Λευκό – ασημί – βαθύ κόκκινο
Λευκό – βιολετί – βασιλικό μπλε
Καφέ – κυπαρισσί – ώχρα
Καφέ – κόκκινο – ώχρα
Πορτοκαλί- καφέ και πορφυρό
Πολύ δημοφιλές είναι και το χρυσό, το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με όλα τα παραπάνω χρώματα για ένα όμορφο και πολυτελές αποτέλεσμα.
vintage δεξίωση anthemion events
Καθοριστικό σημείο είναι τα λουλούδια στολισμού.  Οι προτάσεις σε   χειμωνιάτικα λουλούδια και φυτά και πάλι πλούσιες.  Οι συνθέσεις από λουλούδια καλό είναι να γίνουν με σχετικά έντονα χρώματα, γιατί ο χειμώνας είναι ψυχρή εποχή και τα έντονα χρώματα θα δημιουργήσουν μια ποιο ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα.
ανθέμιο νυφικά μπουκέτα
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα κλασικά και αγαπημένα λουλούδια, όπως τριαντάφυλλα, τουλίπες, ζέρμπερες, κάλλες, ντάλιες, χρυσάνθεμα αλλά και στα πιο ιδιαίτερα λουλούδια του χειμώνα όπως :
νεραγκούλα, σε λευκό, μωβ, βαθύ κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και ροζ
 ορχιδέες cymbidium σε  λευκό, κίτρινο και απαλό πράσινο
ανιγόζανθος ή «ουρά του καγκουρό».  Αναπτύσσεται στην Αυστραλία, έχει ιδιαίτερα απαλή υφή και βρίσκεται σε κίτρινες, ροζ, πράσινες ή βαθυκόκκινες αποχρώσεις.
 ανεμώνες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνες, είτε σε μπουκέτα με λουλούδια όπως τριαντάφυλλα, νεραγκούλες, άνθη μουριάς και φτελιές. Οι σκούρες εκδοχές τους είναι οι καταλληλότερες για τους χειμερινούς μήνες.
αμαρυλλίς σε λευκό, κόκκινο και ροζ χρώμα.
νηρίνη, ένα ακόμα ντελικάτο άνθος σε αποχρώσεις του ροζ και του λευκού
υπέρικουμ,υπέροχες κόκκινες μπαλίτσες
αλεξανδρινό, αν ο γάμος σας γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων
το χειμερινό φύλλωμα συμπληρώνει υπέροχα  μια χειμωνιάτικη σύνθεση λουλουδιών ή τη διακόσμηση ενός χώρου.  Πολύ δημοφιλείς είναι ο κισσός και το λιόπρινο ή γκυ.
Η χρήση κλαδιών από δέντρα ή μίσχων στις ανθοσυνθέσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Προσθέτουν ύψος και γεωμετρικές, ευθείες γραμμές, σε αρμονική αντίθεση με τα χειμερινά λουλούδια. Μια από τις ενδιαφέρουσες επιλογές που προσφέρει η περίοδος είναι και η ιτέα –κοινώς ιτιά
Και θα κλείσουμε με κάποια διακοσμητικά tips που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε τον χειμωνιάτικό γαμήλιο στολισμό
1. Αντί για λουλούδια στα τραπέζι της δεξίωσης , τοποθετήστε πολλά μικρά και μεγάλα γυάλινα κηροπήγια με λευκά κεράκια ή κλαδιά, στολισμένα με μικρά κρύσταλλα Θα δημιουργήσουν μαγευτική ατμόσφαιρα.
2. Μία άκρως χειμωνιάτικη ιδέα είναι να τοποθετήσετε πολλά χάλκινα φανάρια με μεγάλα κεριά, γύρω από τα οποία θα στολίσετε  κουκουνάρια και ρόδια.
3. Συνδυάστε πολλά κεράκια, φαναράκια μαζί με τους αανθοστολισμούς καθώς δίνουν μια νότα ζεστασιάς στην ατμόσφαιρα.
4.  Χρησιμοποιήστε χάλκινα κηροπήγια και σερβίτσια με πρωτότυπες χρυσές λεπτομέρειες για ζεστό και «φιλόξενο » στολισμό.
5. Χρησιμοποιήστε τραπεζομάντηλα από σατέν ή  chiffon σε γιορτινούς τόνους, όπως το σμαραγδί, το σκούρο κόκκινο, το βαθύ μπλε και το χρυσό.

Αν προγραμματίζετε το γάμο σας αυτό τον χειμώνα καλέστε μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας για τον στολισμό και τη διακόσμηση του δικού σας γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου