Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Στολισμός βάπτισης πρίγκιπας ή πριγκίπισσα

ανθέμιο θέμα πρίγκιπας

Το θέμα πρίγκιπας ή πριγκίπισσα είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα για τον στολισμό βάπτισης, ιδανικό για κάθε εποχή και κάθε εκκλησία.


Αν βαπτίζετε αγόρι τότε το πριγκιπικό στέμμα είναι ένα υπέροχο σύμβολο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας.
Συνδυάζουμε το στέμμα με  λουλούδια από γυψόφυλλο και ορτανσία, υφάσματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία και δημιουργούμε μοναδικές συνθέσεις.
 Στολίζουμε την είσοδο και  δημιουργούμε ένα πριγκιπικό περιβάλλον για εσάς και τους καλεσμένους σας.
 Ο πριγκιπικός στολισμός διακοσμεί και τον  χώρο που θα φιλοξενήσετε τους καλεσμένους σας μετά το μυστήριο. Διακοσμούμε τα τραπεζάκια με τις μπομπονιέρες και το βιβλίο ευχών με πριγκιπικά στοιχεία σε αποχρώσεις του  γαλάζιου……
 Ή   αποχρώσεις του πράσινου.
ανθέμιο στολισμός βάπτισης
Κορώνες μαζί με πολύχρωμα καραμελάκια σε βάζο αναδεικνύουν το θέμα μας.
 Υπέροχα γλειφιτζούρια μέσα σε ξύλινες κορώνες
 Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά,  μεταλλικές κορώνες με μπλε κορδόνι και λευκή κορδέλα διακοσμούν με στυλ το βάζο με τα πολύχρωμα σοκολατένια καραμελάκια.
 Τραπέζι με το βιβλίο ευχών διακοσμημένο με πριγκιπικά στοιχεία. Εδώ φίλοι  και   συγγενείς θα αφήσουν  τις πιο γλυκές ευχές για τον μικρό σας πρίγκιπα.
 Οι μπομπονιέρες  με σχέδιο μεταλλικές κορώνες κρεμαστές σε μανουάλι δημιουργούν ένα αέρινο αποτέλεσμα.
Αν βαπτίζετε κορίτσι η πριγκίπισσα είναι μια τέλεια επιλογή. Ένας πριγκιπικός κόσμος μπορεί να υποδεχθεί τους καλεσμένους σας στην αυλή της εκκλησίας. .Η πριγκίπισσα μας είναι ξύλινη ζωγραφιστή αλλά αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η μακριά ροζ υφασμάτινη φούστα της.
πριγκίπισσα στολισμός ανθέμιο
Μαγική διαακόσμηση στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας με το κάστρο της πριγκίπισσας, κασπώ σε σχήμα στέμματος , λευκά και ροζ λουλούδια, ροζ και φούξια υφάσματα.
Μία εναλλακτική στολισμού εξωτερικού χώρου με βασικό ήρωα και πάλι τη πριγκίπισσα είναι ο συνδυασμός πριγκίπισσας με ροζ μανιτάρια και δέντρα.
 Η μικρή πριγκίπισσα πρωταγωνιστεί και στον χώρο που θα σας ευχηθούν οι καλεσμένοι. Τοποθετούμε μικρές και μεγάλες πριγκίπισσες σε διάφορα σημεία του χώρου ενώ μια μεγάλη πριγκίπισσα δεσπόζει στο τραπέζι με το βιβλίο των ευχών. Ο στολισμός του τραπεζιού ολοκληρώνεται με  ένα ροζ κασπώ σε σχήμα στέμματος  που κοσμείται από ένα τρυφερό συνδυασμό από ζέρμπερες και τριαντάφυλλα και άλλο λουλούδια
Η πριγκίπισσα πλαισιώνεται  από διάφορα γλυκίσματα όπως ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια , πολύχρωμες καραμελίτσες.
Δίπλα στο τραπεζάκι με το βιβλίο των ευχών δεσπόζουν οι μπομπονιέρες, τοποθετημένες σε λευκά πανέρια στολισμένα με ροζ τούλια και φούξια φιόγκους.

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τις μοναδικές μας προτάσεις για τη δική σας βάπτιση με θέμα τον πρίγκιπα ή την  πριγκίπισσα. Ένας κόσμος ιδεών για τον στολισμό της βάπτισης της μικρής ή του μικρού σας, σας περιμένει στο www.anthemion-wedding.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου