Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πεταλούδες, πριγκίπισσες ή λουλούδια για την βάπτιση της μικρής σας;!

βάπτιση ανθέμιο πριγκίπισσα

Βαπτίζετε την κορούλα σας και προβληματίζεστε για τον στολισμό στην εκκλησία;


Συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε κάποιες ιδιαίτερες ιδέες  για εντυπωσιακό στολισμό θεματικής βάπτισης για κορίτσι.

Και ξεκινάμε με ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα κάθε γυναίκας, τη πριγκίπισσα. Ξύλινη ζωγραφιστή πριγκίπισσα, πάνω σε ροζ υφάσματα υποδέχεται τους καλεσμένους σας. Το σκηνικό ολοκληρώνεται με αέρινες ροζ, λευκές και γαλάζιες κορδέλες με ομπρελίτσες
Η πριγκίπισσα μπορεί να συνοδεύεται και από το πριγκιπικό της κάστρο  καθώς και κασπώ σε σχήμα στέμματος . Η διακόσμηση  συμπληρώνεται από λευκά και ροζ λουλούδια και υφάσματα τα οποία δημιουργούν ένα υπέροχο διάδρομο για την είσοδο στην εκκλησία.
Η μικρή πριγκίπισσα πρωταγωνιστεί και στο τραπέζι των ευχών  πλαισιωμένη από γλυκίσματα όπως ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια , πολύχρωμες καραμελίτσες ξύλινες κορώνες,
ροζ κασπώ σε σχήμα στέμματος  στολισμένα με  ζέρμπερες τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια .

Μια πολύ απλή και λιτή ιδέα είναι κρεμασμένα ψάθινα καπέλα στις κολώνες στην είσοδο της εκκλησίας  Συνδυάζουμε τα καπέλα με κορδέλες υφάσματα και μπουκέτα λουλουδιών σε μωβ και ροζ αποχρώσεις και δημιουργούμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Μια επίσης απλή αλλά διαχρονική και αγαπημένη ιδέα είναι η διακόσμηση με ποδήλατο. Πάνω σε λευκό και ροζ ύφασμα τοποθετούμε γυναικείο ροζ ποδήλατο παλαιού τύπου και το ντύνουμε με γλάστρες με μπουκέτα από λουλούδια. Η διακόσμηση συμπληρώνεται με ροζ μπαλόνια και ξύλινες ζωγραφιστές κατασκευές με σχέδιο λουλούδι.
ανθέμιο ποδήλατο θεματική βάπτιση
Για ένα πιο πλούσιο στολισμό μπορούμε να προσθέσουμε στη διακόσμησή μας ξύλινες ζωγραφιστές πεταλούδες είτε στην υφασμάτινη βάση είτε στον τοίχο  ή την κολώνα της εισόδου της εκκλησίας
Μία πιο φυσική και εντυπωσιακή πεταλούδα είναι η ξεχωριστή σύνθεση με ορχιδέες και πρασινάδα  πλαισιωμένη από υφάσματα σε λευκές και φούξια αποχρώσεις.
Για το θέμα πεταλούδα, λευκό μανουάλι με πεταλούδες και μπουκέτα λουλουδιών και ροζ και μωβ κορδέλες
Οι πεταλούδες διακοσμούν υπέροχα και το τραπέζι με το βιβλίο των ευχών . Διακοσμούμε το τραπέζι με λαχταριστές λιχουδιές με καραμελίτσες, ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια, ξύλινα κουτάκια και κασπώ με λουλούδια σε σχήμα πεταλούδας.
βάπτιση ανθέμιο πεταλούδα
Για τους λάτρεις του vintage συνδυάζουμε λευκό κλουβί  με πεταλούδες  και ροζ κορδέλες. Ο στολισμός μας συμπληρώνεται με γλαστρούλες με δαντελένιο σχέδιο , μινιόν  ροζ τριαντάφυλλά και πρασινάδα πάνω σε   λευκό ύφασμα. Vintage, καλοκαιρινό και πολύ ρομαντικό.
vintage θέμα βάπτισης ανθέμιο
Σε vintage και πάλι στυλ κατασκευές με κλουβί, κορδέλες και φυτά σε πράσινες αποχρώσεις.
Διακοσμούμε το τραπέζι με τις μπομπονιέρες σε vintage στυλ. Μπομπονιέρες κρεμασμένες σε λευκό μανουάλι, πλαισιωμένο με ξύλινα ζωγραφιστά κουτιά , λευκές γλάστρες με ροζ τριαντάφυλλα πάνω σε πλεκτό δαντελένιο τραπεζομάντηλο.
 Εναλλακτικά του ξύλινου κουτιού και ακόμη πιο ρομαντική πρόταση; κουτιά ντυμένα  με δαντέλα και ροζ κορδέλες σε φιόγκο.


Οι επιλογές πολλές και οι προτάσεις μας ακόμη περισσότερες. Ελάτε να συζητήσουμε τη δική σας βάπτιση από κοντά. Καλέστε μας για ραντεβού στο 210 5313623.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου