Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τα πιο δημοφιλή θέματα στολισμού βάπτισης για αγόρι.

ανθέμιο πρίγκιπας βάπτιση

Η βάπτιση του μικρού σας πρίγκιπα πλησιάζει και  ένα από τα καθοριστικά στοιχεία που πρέπει να επιλέξετε είναι ο στολισμός της εκκλησίας. Με βάση αυτό θα αποφασίσετε για τις μπομπονιέρες , τις προσκλήσεις και τα  βαπτιστικά.


Ποιο είναι το θέμα όμως που θα σας γοητεύσει περισσότερο και θα το επιλέξετε για αυτήν την ημέρα; Έχετε δει και ακούσει πολλά αλλά ας τα δούμε λίγο πιο συγκεντρωμένα και ολοκληρωμένα.
Σίγουρα, η πρώτη ιδέα που περνάει από το μυαλό όλων μας είναι ο πρίγκιπας. Οι εφαρμογές στολισμού με πρίγκιπα είναι πολλές. Η πιο  απλή μπαλόνια με ξύλινο ζωγραφιστό πρίγκιπα στην  είσοδο της εκκλησίας.
Ή η πιο συμβολική με μεταλλικές κορώνες και στεφάνια από λουλούδια πάνω  σε βάσεις από plexi glass. Οι συνθέσεις  τοποθετημένες σε μπλε ύφασμα δημιουργούν ένα παραμυθένιο διάδρομο υποδοχής των καλεσμένων σας
στολισμός με κορώνες ανθέμιο
Το θέμα μας εμπνέει για εξαιρετικό στολισμό τόσο και για το τραπέζι με τις μπομπονιέρες όσο και για το τραπέζι με το βιβλίο ευχών.
Ένα άλλο αγαπημένο θέμα για κάθε αγοράκι είναι τα αυτοκινητάκια. Στεφάνια με λουλούδια πάνω στις κολώνες με αυτοκινητάκια πάνω σε  λευκό ύφασμα.
Αυτοκινητάκια πάνω σε ανθοστήλες από plexi glass. Υπέροχη λουλουδένια διακόσμηση με μπλε ορτανσία και γυψόφυλλο. Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε γαλάζιες αποχρώσεις.
Αγαπημένο και κλασικό αλλά πάντα επίκαιρο τα Στρουμφάκια. Διακοσμούμε την αυλή της εκκλησίας με Στρουμφάκια πάνω σε λευκά και γαλάζια υφάσματα ενώ ιδιαίτερη καλλιτεχνική νότα δίνει ο ζωγραφιστός πίνακας με το στρουμφομωρό και το όνομα του παιδιού .
 στρουμφάκια ανθέμιο
 Μια άλλη εκδοχή του στρουμφοχωριού σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις, ιδανική για δίδυμα κορίτσι και αγόρι.
 Πολύ δημοφιλή είναι και τα ζωάκια του δάσους. Υφάσματα σε πράσινες και πορτοκαλί αποχρώσεις φιλοξενούν ελεφαντάκια, αγελαδίτσες, καμηλοπάρδαλη και λιονταράκια. Η σύνθεση συμπληρώνεται αρμονικά με λουλουδένιες δημιουργίες και πάλι σε πράσινο και πορτοκαλί.
στολισμός ανθέμιο ζωάκια του δάσους
 Καλοκαιρινό και απόλυτα θαλασσινό θέμα είναι οι πειρατές.  Ναυτικά και πειρατικά αντικείμενα πάνω σε γαλάζια και λευκά υφάσματα δημιουργούν μια αέρινη είσοδο για την εκκλησία. Ξύλινοι πειρατές, φάροι, τιμόνια, κουπιά, γλάροι, κασελάκια θησαυρού.
 Η απλά καλοκαιρινό και ναυτικό με δίχτυα, φάρους, , τιμόνια, κουπιά, γλάρους,
Ενδιαφέρον μεγάλο παρουσιάζει σαν θέμα ο πρίγκιπας βάτραχος. Ξύλινος ζωγραφιστός βάτραχος με χρυσή κορώνα δίπλα σε ξύλινο δεντράκι με πουλάκια. Στολισμός σε πράσινες αποχρώσεις που συνδυάζεται υπέροχα με λευκά κίτρινα και πράσινα λουλούδια πάνω σε κίτρινα και πράσινα υφάσματα.
Και κλείνουμε με ένα απλό λιτό και τόσο κομψό στολισμό με μπάλες από  πράσινη ορτανσία, τυρκουάζ υφάσματα με κισσούς


Ελάτε να συζητήσουμε τη πρότασή μας για τη δική σας βάπτιση από κοντά. Καλέστε μας για ραντεβού στο 210 5313623.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου