Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Νυφικές ανθοδέσμες με χρώμα και στυλ!

ανθέμιο νυφική ανθοδέσμη

Η νυφική σας ανθοδέσμη θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί σας στο μυστήριο του γάμου. Για αυτό, καλό είναι να μην αποτελεί μια επιλογή της τελευταίας στιγμής αλλά να έχετε μελετήσει τις πιθανές προτάσεις και επιλογές, ώστε να επιλέξετε μια ανθοδέσμη που συνδυάζεται αρμονικά με το νυφικό σας φόρεμα, το στυλ σας αλλά και τον υπόλοιπο στολισμό της εκκλησίας.


Ειδικά την άνοιξη και κυρίως το καλοκαίρι πρωταγωνιστούν οι πολύχρωμες ανθοδέσμες που συνδυάζουν διάφορα είδη λουλουδιών σε έντονες αποχρώσεις.
Αναζητήσαμε και σας προτείνουμε τις πιο εντυπωσιακές ανθοδέσμες με χρώμα και στυλ και σας τις παρουσιάζουμε:
Φούξια παιώνιες συνδυάζονται υπέροχα με όλα τα χρώματα του κήπου και δημιουργούν μια ξεχωριστή πρόταση που ταιριάζει με κάθε στυλ.
Μια ακόμη πολύχρωμη ανθοδέσμη στις αποχρώσεις του φούξια, του ροζ και το κίτρινου.
Μια πολύ ιδιαίτερη και ρομαντική επιλογή με παπαρούνες σε ροζ αποχρώσεις.
 ρομαντική  ανθοδέσμη  ανθέμιο
Μια ανθοδέσμη με πολύ καλοκαιρινά χρώματα και λουλούδια. Κοραλλί ζέρμπερες και τριαντάφυλλα με ροζ και λευκή ορτανσία.
Νυφική ανθοδέσμη σε σχήμα δάκρυ που συνδυάζει αρμονικά τα παλ και τα έντονα χρώματα. Φούξια παιώνιες δένουν υπέροχα με ανοιχτόχρωμες τουλίπες, ντάλιες και λίλιουμ.
Μια καλοκαιρινή και νησιώτικη σύνθεση με μπλε ορτανσία και λευκά τριαντάφυλλα
Για τους λάτρεις του vintage και του ρομαντικού η παιώνια είναι το ιδανικό λουλούδι. Δημιουργούμε μια υπέροχη νυφική ανθοδέσμη χρησιμοποιώντας παιώνιες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.
ανθοδέσμη με παιώνιες από το ανθέμιο events
Στην ίδια λογική και ύφος συνδυάζουμε τις παιώνιες σε παλ και φούξια χρώματα με ροζ ή λιλά τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο. Μια ξεχωριστή επιλογή που δεν θα μείνει απαρατήρητη.
Αλλά και οι λευκές παιώνιες συνθέτουν μια καταπληκτική ανθοδέσμη. Ειδικά στην περίπτωση που το λευκό σπάει με υπέροχες νότες από alchemila & sweetpies.
Όλα τα χρώματα και άνθη σε μία νυφική ανθοδέσμη. Πράσινο, κίτρινο, λευκό, ρόζ, πορτοκαλί.
Κόκκινα και πορτοκαλί τριαντάφυλλα, κίτρινες κάλλες και πορτοκαλί ζέρμπερες, ένας έντονος συνδυασμός που θα μείνει αξέχαστος.
Και αναφερόμενοι στο καλοκαίρι δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους ηλίανθους. Δημιουργούν ξεχωριστά νυφικά μπουκέτα είτε μόνοι τους είτε σε συνδυασμό με άλλα λουλούδια.
Απλή σύνθεση με ηλίανθους με δέσιμο από σπάγκο.
ανθέμιο ανθοδέσμη με ηλίανθους
Ηλίανθοι με λευκή και μπλε ορτανσία. Ένας απροσδόκητος συνδυασμός που θα εκπλήξει.
Ανθοδέσμη με σχήμα δάκρυ με ηλίανθους, υπέρικουμ και πρασινάδες.
Και θα κλείσουμε με μια ανθοδέσμη κλασική αλλά εντυπωσιακή. Κίτρινα τριαντάφυλλα σε ένα ρομαντικό νυφικό μπουκέτο, δεμένο με λευκή κορδέλα και διακοσμημένη με μαργαριτάρι.


Είμαστε δίπλα σας να σας ετοιμάσουμε τη δική σας μοναδική ανθοδέσμη. Καλέστε μας στο 210 5313623 για να κλείσουμε ένα ραντεβού να συζητήσουμε από κοντά τη δημιουργία της νυφικής σας ανθοδέσμης ή  τον στολισμό του γάμου σας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου