Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Vintage γάμος σαν παραμύθι!

διακόσμηση γάμου ανθέμιο

Για τους ρομαντικούς ή για όσους απλά λατρεύουν ότι θυμίζει μια άλλη εποχή και το αναζητούν τόσο στη καθημερινότητά τους  όσο και στις πιο σημαντικές στιγμές  τους στιγμές, ο γάμος σε vintage στυλ είναι η ιδανική επιλογή.


Δαντελένια υφάσματα σε ροζ και λευκό χρώμα, πέρλες σε εκρού και λευκό, ένα κεντρικό περίτεχνο βάζο, ένα παλιό έπιπλο και κάθε είδους αντικείμενα μιας  άλλης εποχής  μπορούν να εμπνεύσουν έναν μοναδικό στολισμό με ξεχωριστό χαρακτήρα, ρομαντική ατμόσφαιρα και ονειρικό αποτέλεσμα.
Στη Παναγιά τη Μυρτιδιώτισσα του Πειραιά δημιουργήσαμε έναν ρομαντικό γάμο για τον Περικλή και την Ιωάννα, γεμάτο νοσταλγία και τρυφερές αναμνήσεις με  vintage στοιχεία, μαγικές  συνθέσεις λουλουδιών και παραμυθένια σκηνικά.
Για ένα όμορφο vintage αποτέλεσμα χρειάζεται οργανωμένη προσπάθεια, ενώ καθοριστικό ρόλο διαδραματίζουν η σωστή επιλογή αντικειμένων, χρωμάτων, λουλουδιών καθώς και ο αρμονικός συνδυασμός αυτών.  Η επιλογή λουλουδιών αναδεικνύει και απογειώνει τις δημιουργίες μας ενώ τα μοναδικά σκηνικά ολοκληρώνουν την προσπάθειά μας.
Το πρώτο ξεχωριστό σκηνικό που συναντούν οι καλεσμένοι είναι στην είσοδο της εκκλησίας.  Μεταλλικό παραβάν με πατρόν δαντέλας, οριοθετεί τον χώρο   και μπροστά του στήνεται η απόλυτα vintage σύνθεση. Μεταλλικό έπιπλο  με  καμπύλες και σκαλιστές λεπτομέρειες   φιλοξενεί αντικείμενα και σύμβολα μίας άλλης εποχής. Ύφασμα δαντέλας σε ροζ και λευκό πάνω στο έπιπλο και το παραβάν. Επίσης,  μεταλλικά κηροπήγια με δαντελένιες λεπτομέρειες, γιρλάντα με πέρλες και καρδούλες και κυρίως ρομαντικές συνθέσεις  λουλουδιών. Μια εξαιρετική σύνθεση με παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου με ορτανσίες και Δελφίνιουμ σε διάφανο βάζο με δαντελένια κορδέλα και δίπλα σε  κουτί κασπώ με τριανταφυλένια διακόσμηση και αντίστοιχη σύνθεση μέσα του. Η αγάπη του ζευγαριού υμνείται με το διακοσμητικό love σε κεντρική θέση. Στο ράφι του μεταλλικού επίπλου δύο κλουβιά σε διαφορετικά  μεγέθη με δαντελένιες κορδέλες και   κασπώ κουτί με σύνθεση λουλουδιών.
Αλλά και το παραβάν έχει πλούσια διακόσμηση με κρεμασμένες μεταλλικές καρδιές   με λευκές και ροζ κορδέλες και κασπώ με ρομαντικές συνθέσεις λουλουδιών από λευκά και ροζ τριαντάφυλλα , γυψόφυλλο και κισσούς για πρασινάδα.
Από την άλλη πλευρά της εισόδου,  στήνουμε πάνω σε λευκά και ροζ υφάσματα 3 κλουβιά. Ένα μεγάλο τετραόροφο κλουβί, το οποίο έχουμε διακοσμήσει με πέρλες, δαντέλα και ροζ μπουκέτα από ορτανσία και δύο μικρότερα με την αντίστοιχη διακόσμηση. Η αγάπη του νεαρού ζευγαριού και πάλι έχει κεντρικό ρόλο στη διακόσμηση με τη λέξη love να κυριαρχεί στο χώρο και να συνοδεύεται από συνθέσεις λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις.
διακόσμηση γάμου ανθέμιο με κλουβιά
Την ίδια λογική στυλ και χρώματα ακολουθεί και ο στολισμός στο εσωτερικό της εκκλησίας, με τις λαμπάδες να έχουν στηθεί πάνω σε λευκό μανουάλι. Διακόσμηση από στεφάνι λουλουδιών με ροζ ορτανσία, μινιόν τριαντάφυλλα σε ανοιχτό πορτοκαλί και κισσό για πρασινάδα.
vintage λαμπάδα ανθέμιο
Κορδέλες με δαντέλα σε λευκό κρέμονται και από τις δύο λαμπάδες μας

Στο ίδιο ύφος και με αντίστοιχα λουλούδια διακοσμούμε και τα κολονάκια της εκκλησίας.
Τελος, και η νυφική ανθοδέσμη θα κλέψει σίγουρα  τις εντυπώσεις . Μια πραγματικά chic και αριστοκρατική πρόταση, μια ρομαντική σύνθεση από ροζ παστέλ ορτανσία, λευκά τριαντάφυλλα, σομόν μινιον τριαντάφυλλα, αστίλμπια  και υπέρικουμ, . Μια νυφική ανθοδέσμη με μοναδικό ύφος και στυλ που κάθε νύφη θα ήθελε να κρατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου