Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Γαμήλιες συνθέσεις λουλουδιών με γούστο και στυλ

λαμπάδα ανθέμιο

Tα λουλούδια θα δώσουν ξεχωριστό ύφος και στυλ στον στολισμό του γάμου σας και θα προσδώσουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο μυστήριο. Καθοριστικό ρόλο για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα παίζει η επιλογή λουλουδιών και κυρίως η σύνθεση λουλουδιών που θα επιλέξετε.

Δημιουργίες και συνθέσεις λουλουδιών μπορούν να γίνουν πολλές και κάθε μια έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, ύφος και ταυτότητα. Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις πιο δημοφιλής και αγαπημένες μας.
Με βασικό  ήρωα τις παιώνιες σε λευκό  και ροζ δημιουργούμε μια χαρούμενη σύνθεση χρησιμοποιώντας επίσης τριαντάφυλλα n'joy, toscanini & sweet balance καθώς και χρυσάνθεμα κεφαλάτα σε λαχανί χρώμα,  αλστρομέρια και διάφορες πρασινάδες. Ένα αποτέλεσμα με χρώμα και ρομαντισμό.
Για εσάς που λατρεύετε το ροζ δημιουργήσαμε μια παραμυθένια σύνθεση με όλες  τις  αποχρώσεις του ροζ από  παιώνιες, τριαντάφυλλα και χρυσάνθεμα.
ανθοδέσμη ανθέμιο
Το ροζ συνδυάζεται πολύ αρμονικά και με το φούξια. Μια εντυπωσιακή δημιουργία είναι με τριαντάφυλλα σε ροζ και φούξια αποχρώσεις με ασπάραγκο στα ενδιάμεσα.
φούξια στεφάνι anthemio events
Αν πάλι αγαπάτε την ελιά επιλέξτε την και για τον στολισμό του γάμου σας. Συνδυάστε mini δεντράκια ελιάς με λευκά ροδοπέταλα
εξωτερικός στολισμός  ανθέμιο
Ή απλά δημιουργήστε μπουκετάκια ελιάς με ελιά και λευκά τριαντάφυλλα
Για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στις αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου δημιουργούμε με  λευκά τριαντάφυλλα, λευκά οριεντάλ, χρυσάνθεμα f green, λευκές κάλλες, γυψόφυλλο και πρασινάδες από ελιά και stell gras κρεμαστό.
Για τους λάτρεις της ορχιδέας υπάρχουν υπέροχοι συνδυασμοί με γυψόφυλλο που μπορούν να σας συντροφεύουν την ημέρα του γάμου σας.
Αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς με γυψόφυλλο, baby breath λευκή ορχιδέα συμπίντιουμ,   salal και κισσό hedera
Ή γυψόφυλλο, ροζ μινι τριαντάφυλλα και ορχιδέα.
  Μοναδικές δημιουργίες και σε λευκά χρώματα με κάλλες, παιώνιες, ορχιδέα φαλαινόψις και ελάχιστες πρασινάδες
 νυφικό μπουκέτο ανθεμιο events
 Μια αγαπημένη δροσερή λευκή σύνθεση είναι με λευκά τριαντάφυλλα marusia, λευκό λεμονανθό και πρασινάδες
Αν προτιμάτε το χρώμα ένας εντυπωσιακός συνδυασμός λουλουδιών είναι με κόκκινα τριαντάφυλλα, πορτοκαλί ζέρμπερες, κίτρινα λίλιουμ  και πρασινάδες
Χρώμα, ρομαντισμός και vintage στυλ υπάρχει και στη σύνθεση με μπλε ορτανσία, λαχανί χρυσάνθεμα, γυψόφυλλο
 Σε vintage στυλ και πάλι, ρομαντικές συνθέσεις λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις με ορτανσίες και δελφίνιουμ.
vintage  γάμος ανθέμιο
Στολισμό  με στυλ και απαράμιλλη κομψότητα δημιουργούμε με λευκές κάλλες, ροζ τριαντάφυλλα και πρασινάδες σε διάφανα γιγάντια γυάλινα βάζα ασύμμετρα κωνικά. Απλό  αλλά πολύ ιδιαίτερο.
Μια υπέροχη καλοκαιρινή σύνθεση είναι με ηλίανθους, λίλιουμ οριεντάλ , λευκό helvetia και σομόν τριαντάφυλλο
Οι ηλίανθοι συνδυάζονται όμορφα και με γυψόφυλλο και πρασινάδα

Ελάτε στο ανθέμιο events και θα δημιουργήσουμε για εσάς ξεχωριστές προτάσεις και  ιδιαίτερες συνθέσεις για τον δικό σας γάμο. Για ραντεβού καλέστε μας στο 210 5313623

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου