Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Στολισμός γάμου σε λευκό. Απλό, κομψό και φίνο!


Το λευκό είναι ένα  χρώμα διαχρονικό και αγαπημένο που προσφέρει κύρος , απλότητα και κομψότητα. Ίσως για αυτό πολλοί το επιλέγουν σαν βασικό χρώμα για τον στολισμό του γάμου τους.

Οι προτάσεις με  λευκά λουλούδια είναι πραγματικά πολλές και όλες υπέροχες και ιδιαίτερες.  Από τα δημοφιλή τριαντάφυλλα, τις τουλίπες, το γυψόφυλλο ως τις ορχιδέες , τις παιώνιες την ορτανσία και πολλά ακόμη.
Τα λευκά λουλούδια μπορούν να σταθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν με άλλα λουλούδια ή πρασινάδες .  Για ένα ενιαίο αποτέλεσμα , επιλέξτε   ίδια λουλούδια, ύφος και στυλ για τον στολισμό της εκκλησίας, τον στολισμό του  χώρου της δεξίωσης , τον στολισμό του νυφικού αυτοκινήτου αλλά και για τη νυφική ανθοδέσμη.
Φυσικά, το  πιο σημαντικό και καθοριστικό σημείο στολισμού είναι ο εξωτερικός χώρος της εκκλησίας.  Οι προτάσεις μας είναι πολλές και διαφορετικές  για να επιλέξετε τον στολισμό που ανταποκρίνεται στις δικές σας προσδοκίες.
Για τους λάτρεις του vintage στυλ,  στολισμός με ρομαντικές συνθέσεις λουλουδιών από ορτανσίες και δελφίνιουμ. Το κάδρο μας συμπληρώνουν λευκά αντικείμενα, κεριά, δαντελένιες κορδέλες , βάζα, πέρλες , μεταλλικό παραβάν  και άλλα.
Για αυτούς που αγαπούν το κλασικό, σύνθεση με λευκά  λουλούδια, τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα, ορχιδέα και γυψόφυλλο πάνω σε λευκό ύφασμα από οργάντζα. Απλό, κομψό και ιδιαίτερο.

Μια εξίσου απλή πρόταση στολισμού σε λευκό είναι μόνο με γυψόφυλλο. Εξαιρετικές συνθέσεις με φίνο αποτέλεσμα που γοητεύει.
Το λευκό στην πιο απλή και παραδοσιακή μορφή του: Γαμήλιος στολισμός εκκλησίας με off white τριαντάφυλλα σε δεντράκια ελιάς και φαναράκια.
Νότες λευκού στον προαύλιο χώρο προσφέρει ο  στολισμός δέντρου με λευκά υφάσματα και αναμμένα φαναράκια κρεμασμένα με λευκές κορδέλες. Απλό αλλά μαγικό!!!
Αλλά και ο εσωτερικός χώρος της εκκλησίας μπορεί να ντυθεί στα λευκά και να εντυπωσιάσει.
Τόσο ο διάδρομος εισόδου του ζευγαριού

Όσο και οι λαμπάδες!!
Στολισμός λαμπάδας γάμου σε λευκές αποχρώσεις με στεφάνι με λευκά τριαντάφυλλα, ελιά και γυψόφυλλο
Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο, μεταλλικό κηροπήγιο σε σχήμα καρδιάς με κεράκια και κορδέλες

Και επειδή οι λεπτομέρειες κλέβουν την παράσταση,  ντύνουμε με λευκή δαντέλα  και γυψόφυλλο  καράφα, ποτήρια και δίσκο με στέφανα
Και μην ξεχνάτε,  επιλέξτε η νυφική ανθοδέσμη  σε  λευκά χρώματα.
Νυφική ανθοδέσμη  με κάλλες, παιώνιες, ορχιδέα φαλαινόψις και ελάχιστες πρασινάδες
Ανθοδέσμη με λευκές κάλλες!! Τόσο απλή και τόσο εντυπωσιακή!!!!

anthemio events ανθοδέσμη
200 πέταλα και 4 ώρες δημιουργίας  συνθέτουν την πιο ιδιαίτερη νυφική ανθοδέσμη σε λευκό χρώμα, με πέταλα τριαντάφυλλων.

ανθέμιο χειροποίητη ανθοδέσμη
Ξεχωριστές είναι και οι προτάσεις μας για τον στολισμό νυφικού αυτοκινήτου.
Στρογγυλή σύνθεση στο  εμπρός μέρος του αυτοκινήτου με λευκά τριαντάφυλλα και κάλλες καθώς και φύλλα μονστέρας και ruscus για βάση.
Μια αγαπημένη επιλογή είναι  γιρλάντα με γυψόφυλλο στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα στον καθρέπτη.

Ο χώρος της γαμήλιας δεξίωσης , τελευταίο και πολύ σημαντικό σημείο συνάντησης με τους καλεσμένους σας, μπορεί να διακοσμηθεί στα λευκά ακολουθώντας το ύφος του στολισμού της εκκλησίας.
Στολισμός νυφικού τραπεζιού σε λευκό και πράσινο. Ρομαντικές συνθέσεις με κεριά , και λευκά τριαντάφυλλα μπουκέτα λουλουδιών και πράσινο-λαδί κορδέλες
Στολισμός τραπεζιού νυφικής δεξίωσης σε vintage στυλ, με ρομαντικά λευκά λουλούδια σε βαζάκι με διακόσμηση από λινάτσα και δαντέλα.
Vintage στολισμός ανθέμιο
Σε vintage στυλ και πάλι, στολισμός τραπεζιού με βιβλίο ευχών με λευκά & εκρού υφάσματα, δίχτυα με κοχύλια, κηροπήγια, ζαχαρωτά, γλυκά σε διάφανες γυάλες.
Στολισμός τραπεζιών νυφικής δεξίωσης με 3 είδη λευκών λουλουδιών , τριαντάφυλλα, ορτανσία, παιώνιες σε 3 λευκά βάζα με διαφορετικά μεγέθη.
Στολισμός τραπεζιού νυφικής δεξίωσης με λευκή ορτανσία σε στρογγυλό διάφανο βάζο με διακόσμηση από σχοινί.

Αν και εσείς λατρεύετε το λευκό, σας περιμένουμε να σας ετοιμάσουμε τις προτάσεις μας. Aνθέμιο events , τηλ. 210 5313623

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου