Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Vintage φθινοπωρινός γάμος σε πορτοκαλί αποχρώσεις

ανθέμιο, vintage σύνθεση σε πορτοκαλί

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι ιδιαίτεροι, έχουν τα δικά τους μοναδικά χρώματα σε γήινες ή πορτοκαλί αποχρώσεις, ενώ η φύση γύρω δημιουργεί την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα  με αντίστοιχα χρώματα και διάθεση.


Οι  πολύ ρομαντικοί μπορούν να κάνουν τη μοναδική αυτή μέρα της ζωής τους ακόμα πιο μοναδική, επιλέγοντας vintage στοιχεία για τον στολισμό της εκκλησίας.
Έτσι, ο Γιάννης και η Δανάη επέλεξαν τον Οκτώβριο για το γάμο τους και μας ζήτησαν να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό vintage σκηνικό εντός και εκτός της εκκλησίας.
Η επιλογή χρωμάτων δεν ήταν δύσκολη, το αγαπημένο λευκό μαζί με το φθινοπωρινό πορτοκαλί δημιούργησαν ένα γλυκό, ρομαντικό αλλά και εντυπωσιακό συνδυασμό.
Τα αντικείμενα όμως είναι αυτά που καθορίζουν το στυλ και αναδεικνύουν το vintage ύφος του στολισμού.   Δημιουργήσαμε μια ρομαντική σύνθεση με λευκά αντικείμενα, όπως έπιπλα, βάζα, υφάσματα, παραβάν, κεριά, πέρλες, λευκές δαντέλες, κορδέλες και αφήσαμε τα λουλούδια να απογειώσουν τη διακόσμηση μας.
Πορτοκαλί τριαντάφυλλα, λευκές τουλίπες, ορχιδέες, λίλιουμ, γυψόφυλλο μαζί με πρασινάδες και λευκές πέρλες. Ένας συνδυασμός που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων!!
Το πιο σημαντικό σημείο είναι  ο στολισμός του  προαύλιου χώρου της εκκλησίας.
Δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό σκηνικό για να υποδεχθούμε τους καλεσμένους μας.    Βασικά  έπιπλα μας ένα μεταλλικό παραβάν με πατρόν δαντέλας και μπροστά του ένα μεταλλικό vintage έπιπλο.
Πάνω στο έπιπλο τοποθετήσαμε ιδιαίτερα vintage αντικείμενα, όπως ένα περίτεχνο λευκό βάζο και μεταλλικά κηροπήγια με δαντελένιες λεπτομέρειες, λευκή κορνίζα,  γιρλάντα με πέρλες και καρδούλες, λευκά δαντελένια υφάσματα και  πορτοκαλί κορδέλες.
Η σύνθεση μας πλαισιώθηκε από δύο μεταλλικά όρθια κηροπήγια διακοσμημένα με λευκές δαντέλες και πορτοκαλί κορδέλες.
vintage κηροπήγια anthemionwedding.gr
Στο πάτωμα τοποθετήσαμε πάνω σε δαντελένια λευκά υφάσματα vintage λευκό κλουβί, κηροπήγια και βάζο με σύνθεση λουλουδιών.
Το σκηνικό μας ήταν ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό το βράδυ με αναμμένα τα κεράκια.
Ρομαντικό με χρώμα και στυλ!!!
  Σε άλλο σημείο της αυλής τοποθετήσαμε μια σύνθεση με 3 κλουβιά σε διάφορα μεγέθη, ένα ακόμη περίτεχνο βάζο με σύνθεση λουλουδιών, μια σύνθεση λουλουδιών και κεριά καθώς και δαντελένια υφάσματα και πορτοκαλί κορδέλες.
 Ένα ιδιαίτερο τετραόροφο κλουβί, με λευκή καρδιά στο εσωτερικό του και διακοσμημένο με  λευκές πέρλες, δαντέλες και πορτοκαλί μπουκετάκια  από τριαντάφυλλα.
Η διακόσμησή μας ολοκληρώθηκε με φαναράκια white off στολισμένα με πορτοκαλί τριανταφυλλένια μπουκετάκια και  όρθια κεριά στολισμένα με συνθέσεις λουλουδιών .
Στο εσωτερικό της εκκλησίας διακοσμήσαμε τις λαμπάδες με το ίδιο ύφος και στυλ: λευκά στρογγυλά κεριά με αντίστοιχες συνθέσεις λουλουδιών , χρώματα και δαντελένιες κορδέλες.
vintage  λαμπάδες ανθεμιο
Η vintage διακόσμηση κυριάρχησε και στον χώρο της δεξίωσης. Τοποθετήσαμε πάνω σε   τραπεζομάντηλο στα χρώματα της άμμου με λευκή δαντέλα, στρογγυλή σύνθεση με πορτοκαλί και λευκά άνθη στο κέντρο. Το ύφος και τα χρώματά μας ακολούθησε και η μπομπονιέρα.
vintage  δεξίωση  ανθέμιο

Ότι εποχή και αν θέλετε να παντρευτείτε, ότι διακόσμηση και αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε είμαστε δίπλα σας να σας ετοιμάσουμε τις καλύτερες προτάσεις. Καλέστε μας στο 210 5313623 και αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου