Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Επιλέγουμε λουλούδια για γαμήλιο στολισμό ανάλογα την εποχή!


Κάθε εποχή είναι η κατάλληλη εποχή για ένα ζευγάρι για να ανταλλάξει τα δεσμά του γάμου και να ξεκινήσει τη νέα του ζωή.


 Μπορεί η πιο δημοφιλής περίοδος να είναι  η  άνοιξη και το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο ή ο χειμώνας  είναι εποχές  που όλο και κάποιος γάμος γίνεται.

Ό,τι εποχή και αν επιλέξετε για τον γάμο σας, σας παρουσιάζουμε τα λουλούδια που είναι πιο δημοφιλή σε κάθε εποχή και μπορείτε να επιλέξετε για τον στολισμό της εκκλησίας, του αυτοκινήτου, του χώρου της δεξίωσης ή  για την νυφική ανθοδέσμη.
Τα περισσότερα λουλούδια είναι διαθέσιμα σχεδόν όλο το χρόνο. Παρόλα αυτά, κάποια τα βρίσκετε μόνο συγκεκριμένη περίοδο ενώ κάποια άλλα, όπως οι κάλλες, μπορεί να είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι πιο οικονομικά.

Λουλούδια για  όλο τον χρόνο:
Αν σας αρέσουν τα χρυσάνθεμα, οι ζέρμπερες, οι μαργαρίτες, η αλστρομέρια, , το ανθούριο,   τα γαρύφαλλα, οι κάλλες  μπορείτε να τα επιλέξετε για τον γάμο σας όλο το χρόνο. Και  φυσικά  τα δημοφιλή  τριαντάφυλλα και οι αγαπημένες τουλίπες καθώς και το γυψόφυλλο είναι   διαχρονικές επιλογές, διαθέσιμες όλον τον χρόνο.
Άνοιξη
Η άνοιξη, και ειδικά οι μήνες Απριλίους και  Μάιος θεωρούνται οι  ιδανικοί μήνες για την πραγματοποίηση του γάμου σας. Η ημέρα είναι αρκετά μεγάλη, η θερμοκρασία ιδανική, οι επιλογές σε λουλούδια πολλαπλές.  Μερικά από τα λουλούδια που μπορείτε να επιλέξετε είναι:  ο αγάπανθος, η αμαρυλλίδα, η ανεμώνη, τα άνθη μηλιάς, τα άνθη κερασιάς, η ντάλια, η φρέζα, η γαρδένια, ο  λυσίανθος,  ο νάρκισσος, η ορχιδέα, τα άνθη ροδακινιάς, η παιονία, το τριαντάφυλλο, ο ευκάλυπτος, η  τουλίπα, οι  κάλλες, το ρείκι, η ζίννια και πολλά ακόμα.
Τα ανοιξιάτικα λουλούδια είναι όμορφα και ευωδιάζουν, θα πρέπει όμως να τα επιλέξετε με προσοχή  καθώς είναι ιδιαίτερα εύθραυστα και έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Η συμβουλή του ανθοπώλη σας ίσως σας φανεί πολύτιμη την ημέρα του γάμου.
Καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι πραγματικά η εποχή με τους περισσότερους γάμους.  Και πάλι οι επιλογές σε λουλούδια είναι πολλές και αντίστοιχες αν όχι περισσότερες από τις επιλογές για ανοιξιάτικο γαμήλιο στολισμό.
 Ο αμάρανθος,  η καμπανούλα, τα  χρυσάνθεμα,  η ντάλια, ο δίανθος, η φρέζα, η γαρδένια,  ο  λυσίανθος,η  αλστρομερία, η ίριδα, ιδύσκος,  οι κάλλες, πουλί του παραδείσου , η αγαπημένη ορτανσία,  οι ρομαντικές παιωνίες , οι επιβλητικοί ηλίανθοι και πολλά άλλα.
 ανθέμιο vintage
Το καλοκαίρι συνήθως επιλέγονται τα παραπάνω λουλούδια σε λευκές ή πάλ αποχρώσεις  αλλά σε κάποια λουλούδια ταιριάζουν περισσότερο κάποια χρώματα.
Αλστρομέρια:   πορτοκαλί, ροζ, κίτρινο και λευκό
Χρυσάνθεμα: κίτρινα, λευκά, πορτοκαλί, ροζ κ.α.
Λεβάντα: μωβ
Φρέζια: λευκό, κίτρινο, ροζ, μπλε, μωβ
Ζερμπέρα:   λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο και ροζ
Ορτανσία: λευκό, μπλε, μωβ και ροζ
 Κάλλες: λευκό, ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί
Λυσίανθος: μωβ, λευκό, ροζ
 Ηλίανθος: κίτρινο
Μιριόφυλλο: λευκό, ροζ, κίτρινο
Ζίνια: κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ
Φθινόπωρο
Το φθινόπωρο έχει  όχι μόνο τα δικά του λουλούδια   αλλά και τα δικά του ιδιαίτερα χρώματα, χρώματα της φύσης,  χρώματα γήινα , χρώματα ιδιαίτερα που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
Φθινοπωρινά λουλούδια είναι τα χρυσάνθεμα, που μπορεί να είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο αλλά είναι αμιγώς φθινοπωρινά λουλούδια.
Το ίδιο συμβαίνει και με την ντάλια αλλά και την ορτανσία. Πολύ ωραίες επιλογές είναι ο ιβίσκος, η καμέλια, τα αστράκια. Την αρχή του φθινοπώρου είναι ακόμη διαθέσιμοι και οι ηλίανθοι
ανθοδέσμη ανθέμιο
Χειμώνας:
Μπορεί να μην είναι η αγαπημένη εποχή των λουλουδιών, αλλά θα βρείτε εκτός από τα λουλούδια που ανθίζουν όλο το χρόνο ανεμώνες, λεβάντα, πολύανθο, κυκλάμινα και άλλα λουλούδια που αγαπάνε τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αν ο γάμος σας γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων μια επιλογή που ταιριάζει ιδιαίτερα με το κλίμα των ημερών είναι γκι και αλεξανδρινά.

Τα λουλούδια είναι το πιο σημαντικό μέρος της διακόσμησης του γάμου, για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον καλύτερο στολισμό όλο το χρόνο. Απλά καλέστε μας στο 210 5313623 για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου