Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Vintage στολισμός γάμου και vintage συνθέσεις


Για τους ρομαντικούς ή για όσους απλά λατρεύουν ότι θυμίζει μια άλλη εποχή, ο γάμος σε vintage στυλ είναι η ιδανική επιλογή.


Για έναν ρομαντικό γάμο, με vintage αποχρώσεις  χρειάζεται προσπάθεια ,τα κατάλληλα υλικά και έμπνευση. Θα πρέπει να δημιουργήσετε  αρμονικούς συνδυασμούς  παλ χρωμάτων, παλιών αντικειμένων και συμβόλων. Πολύ σημαντικός είναι και ο ρόλος των λουλουδιών.

Η πιο classic και σικ επιλογή λουλουδιού είναι καταρχήν οι παιώνιες αλλά και τα τριαντάφυλλα ή ορτανσία. Αναμιγνύουμε υλικά, λουλούδια, αντικείμενα, φαντασία με πολύ αγάπη και πάθος για το αποτέλεσμα και δημιουργούμε vintage στολισμούς που θα λατρέψετε.
ανθέμιο vintage γάμος
Εμπνεόμαστε με δαντελένια υφάσματα σε ροζ και λευκό χρώμα, πέρλες σε εκρού και λευκό, ένα περίτεχνο βάζο, κηροπήγια και αντικείμενα μιας  άλλης εποχής  και δημιουργούμε έναν μοναδικό στολισμό με ξεχωριστό χαρακτήρα, ρομαντική διάθεση και ονειρικό αποτέλεσμα.
Μεταλλικό παραβάν με πατρόν δαντέλας, οριοθετεί τον χώρο   και μπροστά του στήνεται η απόλυτα vintage σύνθεση πάνω σε ένα έπιπλο παλιού τύπου.
Στο ράφι του μεταλλικού επίπλου δύο κλουβιά σε διαφορετικά  μεγέθη με δαντελένιες κορδέλες, κηροπήγια βάζα και κασπώ με ρομαντικές συνθέσεις λουλουδιών από λευκά και ροζ τριαντάφυλλα , γυψόφυλλο και κισσούς για πρασινάδα.
 Εκτός από τις παλ αποχρώσεις ,το παραμηθένιο αυτό σκηνικό μπορεί να στολιστεί και στα λευκά με ρομαντικές συνθέσεις  λουλουδιών σε λευκό και πράσινο από ορτανσίες και δελφίνιουμ.
Αλλά και στις αποχρώσεις του πορτοκαλί για ένα πιο γήινο αποτέλεσμα.
Η σύνθεση μας πλαισιώνεται αρμονικά από δύο μεταλλικά όρθια κηροπήγια διακοσμημένα με λευκές δαντέλες και πορτοκαλί κορδέλες.
ανθέμιο κηροπήγια
Λεπτομέρειες σε λευκό και πορτοκαλί.
Το σκηνικό μας ήταν ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό το βράδυ με αναμμένα τα κεράκια.
Από τις πιο vintage  συνθέσεις μας αυτό το τετραόροφο κλουβίτο οποίο έχουμε διακοσμήσει με πέρλες, δαντέλα και ροζ μπουκέτα από ορτανσία και δύο μικρότερα με την αντίστοιχη διακόσμηση. Η αγάπη του νεαρού ζευγαριού δηλώνεται με τη λέξη love που κυριαρχεί στο χώρο και συνοδεύεται από συνθέσεις λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις.
Εξίσου εκπληκτικό είναι το αποτέλεσμα και στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του λευκού.
Φυσικά την ίδια λογική σε στυλ και χρώματα μπορεί να ακολουθήσει ο στολισμός και στο εσωτερικό της εκκλησίας ή τις  λαμπάδεςΛαμπάδες πάνω σε λευκό μανουάλι με στεφάνι λουλουδιών από ροζ ορτανσία, μινιόν τριαντάφυλλα σε ανοιχτό πορτοκαλί και κισσό για πρασινάδα και δαντελένιες κορδέλες.
λαμπάδες ανθέμιο vintage
Και σε πορτοκαλί εκδοχή με λευκά στρογγυλά κεριά πορτοκαλί συνθέσεις λουλουδιών, χρώματα και δαντελένιες κορδέλες.
Η vintage διακόσμηση κυριαρχεί και στον χώρο της δεξίωσης. Τοποθετούμε  πάνω σε   τραπεζομάντηλο στα χρώματα της άμμου με λευκή δαντέλα, στρογγυλή σύνθεση με πορτοκαλί και λευκά άνθη στο κέντρο.
 vintage διακόσμηση τραπεζιού γάμου

Εξαιρετικά κομψές και αριστοκρατικές προτάσεις για τον γαμήλιο στολισμό σας. Καλέστε μας στο 210 5313623 και αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς vintage συνθέσεις που θα λατρέψετε εσείς και οι καλεσμένοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου