Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Στολισμός βάπτισης με θέμα Αλογάκι & carousel

εκκλησία στολισμός anthemio

Όλα τα μωρά αλλά και τα παιδιά λατρεύουν το αλογάκι!! Το κουνιστό αλογάκι είναι όχι μόνο ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια αλλά και ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα παίξουν και θα θυμούνται.

Όλα τα παιδάκια ενθουσιάζονται στο carousel και ζητάνε ξανά ξανά μια βόλτα με αυτό. Γιατί λοιπόν το αλογάκι να μην αποτελεί και το βασικό θέμα του στολισμού της βάπτισης του μικρού σας μπέμπη? Με κεντρικό ήρωα το αλογάκι και υποστηρικτικό υλικό  το carousel  δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη πρόταση διακόσμησης της βάπτισής σας.
Και ξεκινάμε με το προσκλητήριο, όπου οι προτάσεις μας είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες.
Συρταρωτό προσκλητήριο βάπτισης με θέμα αλογάκι carousel σε τετράγωνο σχήμα και καρό σιέλ φάκελο.

προσκλητήρια βάπτισης ανθέμιο
Μία άλλη εξίσου ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι με το κουνιστό αλογάκι σε γαλάζιες και λαχανί αποχρώσεις.
Το αλογάκι στολίζει τα σκαλιά της εκκλησίας και υποδέχεται  τους καλεσμένους.
Ξύλινο κουνιστό αλογάκι πάνω σε λευκά και σιέλ υφάσματα ενώ μια σύνθεση φρέσκων λουλουδιών ολοκληρώνει τη διακόσμησή μας.
Ο εξωτερικός στολισμός της εκκλησίας συμπληρώνεται από το τραπέζι με τα ζαχαρωτά και το βιβλίο ευχών.
ανθέμιο στολισμός βάπτισης
Κουνιστά αλογάκια, λαχταριστά ζαχαρωτά, υπέροχα γλειφιτζούρια και φρέσκα λουλούδια συνθέτουν μια εξαιρετική διακοσμητική ιδέα. Ενώ η λευκή και γαλάζια ορτανσία δένει αρμονικά με τον υπόλοιπο στολισμό.
Αλλά και η ορτανσία και σε σκούρο και έντονο μπλε ταιριάζει απόλυτα με τη διακοσμητική μας λύση.
Και γιατί όχι, οι καλεσμένοι θα αφήσουν τις καλύτερες ευχές τους για το νεοβάπτιστο σε ένα βιβλίο ευχών που το εξώφυλλο αποτυπώνει πάλι ένα κουνιστό αλογάκι σε πορτοκαλί αποχρώσεις.
ανθέμιο βιβλίο ευχών
Τελευταίο και πολύ σημαντικό στοιχείο μας βάπτισης είναι η μπομπονιέρα.
Μια αγαπημένη επιλογή είναι το αλογάκι με το κλιπ
 Ή το  καρουσέλ με τα 3 αλογάκια.
Και μην ξεχνάτε, όποιο αλογάκι και να επιλέξετε μπορεί να γίνει ακόμη κουτί για μπομπονιέρα, χωνάκι για γλυκίσματα, ετικέτα νερού, ετικέτα σοκολάτας,ετικέτα κρασιού, ευχητήριο καρτελάκι, σουπλά σε διάσταση Α3 & Α4, αριθμός για το τραπέζι και ευχολόγιο με το ίδιο θέμα.

Απλά καλέστε μας στο 2105313623 και ζητήστε μας να σας ετοιμάσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τη βάπτισή του μικρού σας με θέμα το κουνιστό αλογάκι, το carousel ή και τα δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου