Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Γαμήλιος στολισμός με παλ τριαντάφυλλα

Κυριακή απόγευμα στους Ταξιάρχες στο Περιστέρι ένα αγαπημένο και υπέροχο ζευγάρι, ο Κώστας και η Μαρία, έδωσαν τα αιώνια δεσμά του γάμου.  Ήμασταν και εμείς εκεί, για να διακοσμήσουμε με χάρη και ομορφιά την πιο σημαντική στιγμή του της ζωής τους.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς  το ζευγάρι αλλά και τα υπέροχα τριαντάφυλλά μας.  Παλ τριαντάφυλλα σε ρομαντικές αποχρώσεις έντυσαν πλουσιοπάροχα κάθε σημείο της εκκλησίας και δημιούργησαν μια γιορτινή και ρομαντική ατμόσφαιρα.

ανθέμιο νυφικό αυτοκίνητο στολισμός
 Η νύφη ήρθε στην εκκλησία σε λευκό νυφικό αυτοκίνητο  στολισμένο με φιόγκους από τούλι στους καθρέπτες και μια επιβλητική σύνθεση τριαντάφυλλων στο καπό του αυτοκινήτου. Ροζ, σομόν, μπεζ, λευκά τριαντάφυλλα και πρασινάδα έδωσαν χρώμα και αρχοντιά στο νυφικό αυτοκίνητο.
ανθέμιο εξωτερικός στολισμός εκκλησίας
Για να συναντήσει τον αγαπημένο της, η νυφούλα μας περπάτησε πάνω σε λευκό χαλί ενώ δεξιά και αριστερά την συντρόφευε ένας ξεχωριστός στολισμός σε vintage στυλ. Πάνω σε μπεζ και σομόν υφάσματα τοποθετήσαμε λευκά φαναράκια και μπάλες μπαμπού. Όλα στολισμένα με τέχνη, αγάπη και λουλούδια.
Τριαντάφυλλα λευκά, ροζ σομόν, και φούξια ανοιχτό πάνω στο λαμπόγυαλο με αναμμένο κεράκι ή τα φαναράκια.
Off white φαναράκια σε διάφορα μεγέθη και ύψη στα σκαλιά της εκκλησίας,  στολισμένα με μπουκετάκια από τριαντάφυλλα και κισσούς.
Ξεχωριστή ήταν η διαδρομή του ζευγαριού και στο εσωτερικό της εκκλησίας, αφού περπάτησε ανάμεσα σε στολισμένες γυάλινες ανθοστήλες, διακοσμημένες με υφάσματα σε ροζ και σομόν, μπουκετάκια λουλουδιών και αναμμένα κεράκια. Ρομαντισμός και χάρη!
Κηροπήγιο, στολισμένο  με πρασινάδες και παλ τριαντάφυλλα. Το κεράκι αναμμένο μέσα σε διάφανο λαμπόγυαλο.
στολισμός λαμπάδας ανθέμιο
Ένα υπέροχο στεφάνι, από τριαντάφυλλα και μόνο,  αγκαλιάζει τις νυφικές λαμπάδες. Λευκές λαμπάδες από  μασίφ κερί, γοητευτικές και αγέρωχες κυριαρχούν στον χώρο και εντυπωσιάζουν. Λευκό τραπεζομάντηλο και ασημένιος δίσκος με κουφέτα και τα στέφανα του ζευγαριού πάνω στο τραπεζάκι.

Αν το τριαντάφυλλο είναι το πάθος σας, μην διστάσετε να το επιλέξετε για τον γαμήλιο στολισμό σας. Σε έντονες ή πάλ αποχρώσεις δημιουργεί πάντα ξεχωριστές και μοναδικές γαμήλιες συνθέσεις.

Αν προετοιμάζετε τον γάμο σας καλέστε μας στο 2105313623 για να κλείσουμε ένα ραντεβού και με χαρά θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον δικό σας ξεχωριστό γαμήλιο στολισμό. Περισσότερες ιδέες μπορείτε να δείτε στο: www.anthemion-wedding.gr/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου