Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στολισμός γάμου σε κίτρινο και λευκό! Ανατρεπτικός και υπέροχος!

Συνήθως στον στολισμό γάμου επικρατεί το λευκό χρώμα, ενώ μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι το ροζ και γενικά οι ανοιχτές παλ αποχρώσεις.
Όταν ο Παναγιώτης και η Ξένια ήρθαν στο anthemion events και ζήτησαν τις προτάσεις μας για τον γαμήλιο στολισμό της εκκλησίας ήταν ξεκάθαροι «Δεν ήθελαν έναν ακόμη στολισμό σε λευκές ή ροζ αποχρώσεις, αλλά ούτε και vintage στυλ. Ήθελαν έναν στολισμό που να ξεχωρίζει και να είναι μια πραγματικά διαφορετική προσέγγιση»
Δεν ήταν εύκολο γιατί όταν προτείνεις και θέλεις κάτι διαφορετικό ρισκάρεις. Ρισκάραμε μαζί με τον Παναγιώτη και την Ξένια και δημιουργήσαμε ένα ιδιαίτερο στολισμό σε κίτρινες αποχρώσεις. Ξεχωριστός και ιδιαίτερος που εντυπωσίασε κάθε καλεσμένο.
Πηγή έμπνευσης και η βάση για τις δημιουργίες μας ήταν τα λευκά τριαντάφυλλα και τα ολλανδικά χρυσάνθεμα σε κίτρινο ή λευκό.
Για τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας δημιουργήσαμε κίτρινες και λευκές μπάλες με ολλανδικά χρυσάνθεμα, τις οποίες συνδυάσαμε με πράσινα φύλλα μονστέρας και τοποθετήσαμε πάνω σε γάζα λευκή.

Και στο κέντρο της σύνθεσης τοποθετήσαμε διάφανο γυάλινο βάζο και ορχιδέα λευκή.  Μια ιδιαίτερη σύνθεση που εντυπωσιάζει με την απλότητά της.
Κοντά στην είσοδο της εκκλησίας, ανάμεσα στα σκαλιά και τις κολώνες εισόδου δημιουργήσαμε δύο αντίστοιχες συνθέσεις με λουλουδόμπαλες σε λευκό και κίτρινο, λαμπόγυαλα με λευκά κεράκια στο εσωτερικό και γυάλα με κομψές ορχιδέες!
Το συνολικό αποτέλεσμα μας γέμισε υπερηφάνεια. Ένας στολισμός γάμου κομψός, διακριτικός και έντονος ταυτόχρονα, σε ζωηρά και μη αναμενόμενα χρώματα, με κίτρινες πινελιές να κοσμούν διάφορα σημεία της αυλής της εκκλησίας.  
Σε αντίστοιχα χρώματα στολίσαμε και το γαμήλιο αυτοκίνητο. Μια ανθοσύνθεση σε σχήμα καρδιάς με λευκά και κίτρινα λουλούδια ήταν η πρότασή μας και το ζευγάρι τη λάτρεψε.
Μια καρδιά που δημιουργήθηκε από την  περιμετρική διάταξη κίτρινων χρυσάνθεμων και λευκών τριαντάφυλλων στη μέση. Εντυπωσιακός στολισμός αυτοκινήτου και ταυτόχρονα πολύ φωτεινός.
Προτείναμε στον Παναγιώτη και την Ξένια ο στολισμός στο εσωτερικό της εκκλησίας να ακολουθήσει το ίδιο στυλ και χρώματα με το στολισμό του προαύλιου χώρου της εκκλησίας. Το ζευγάρι συμφώνησε.

Εκτός από τα κολωνάκια της εκκλησίας, τα οποία στολίσαμε με μπουκετάκια λουλουδιών σε λευκό και κίτρινο με κίτρινες κορδέλες και οι λαμπάδες ακολούθησαν την ιδία λογική.
ανθέμιο λαμπάδα
Αγκαλιάσαμε τα κεριά της λαμπάδας με στεφάνια από κίτρινα και λευκά χρυσάνθεμα και προσθέσαμε κίτρινες κάλλες στη σύνθεσή μας.
Και φυσικά η ανθοδέσμη της Ξένιας δεν θα μπορούσε παρά να μην ακολουθεί τη ίδια αισθητική, στυλ, χρώματα και λουλούδια. Επιλέξαμε κίτρινες κάλλες, ένα απλό νυφικό μπουκέτο, με έντονους χρωματισμούς για νύφες με έντονη προσωπικότητα που ξέρουν τι θέλουν.
Νυφική ανθοδέσμη ανθέμιο
Αν θέλετε και εσείς μια πρόταση γαμήλιου στολισμού που θα κλέβει την παράσταση και θα δημιουργεί εντυπώσεις καλέστε μας στο 210 5313623 για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά τις προτάσεις μας για τον στολισμό της εκκλησίας, του χώρου της δεξίωσης ή τη νυφική σας ανθοδέσμη. Σας περιμένουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου