Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Για τους ρομαντικούς, vintage στυλ γάμου!

νυφικό vintage γάμου

Για αυτούς που είναι ακόμη και σήμερα ρομαντικοί , που αγαπάνε ότι θυμίζει μια άλλη εποχή και εξακολουθούν να ονειρεύονται, δεν θα ταίριαζε άλλο θέμα για τον γάμο τους, εκτός από το Vintage.

Τα δαντελένια σεμεδάκια, τα παλιά σερβίτσια της μαμάς, παλιά κρύσταλλα και πορσελάνες, τα περίτεχνα βάζα, η προίκα της γιαγιάς, παλιά έπιπλα. Όλα αντικείμενα μίας άλλης εποχής, που μπορούν όμως να συνθέσουν ένα τέλειο vintage αποτέλεσμα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα  την ημέρα του γάμου σας. Βασικό υλικό και πηγή έμπνευσης σε ένα vintage γάμο είναι η δαντέλα, η οποία κυριαρχεί σε κάθε στάδιο του γάμου ενώ κυρίαρχο χρώμα είναι  το λευκό  ή  τα παστέλ χρώματα, μπεζ, απαλό ρoζ και σιέλ.
               
λουλουδια vintage γάμου Τα λουλούδια που ταιριάζουν σε ένα vintage γάμο είναι τα λευκά τριαντάφυλλα, οι παιωνίες και οι ορτανσίες, εξασφαλίζοντας έναν αριστοκρατικό στολισμό στην εκκλησία και μια ρομαντική ατμόσφαιρα  στη δεξίωση.
Η δαντέλα στο προσκλητήριο θα δώσει στους καλεσμένους σας μια πρώτη ιδέα για το θέμα του γάμου σας. Αν δεν βρείτε φάκελο από δαντέλα μπορείτε να προσθέσετε μια κορδέλα από δαντέλα σε έναν απλό φάκελο. Ακόμη και οι μπομπονιέρες μπορεί  να έχουν στοιχεία από δαντέλα.

vintage στοιχεία στη δεξίωσημπομπονιέρα με δαντέλαΣυνήθως το νυφικό φόρεμα έχει ως βάση τη δαντέλα στο σύνολο ή σε λεπτομέρειες ενώ το γαμπριάτικο κοστούμι   είναι μαύρο   με λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και ζωνάρι. Επιλέξτε ένα νυφικό σε Gatsby στυλ με ασορτί παπούτσια και αξεσουάρ και αναδείξτε το vintage στυλ σας με το χτένισμα και το μακιγιάζ σας. Μαζέψτε τα μαλλιά σας ψηλά ή στο πλάι και χρησιμοποιείστε παλ χρώματα στο μακιγιάζ σας. Αν ανήκετε στις τολμηρές φορέστε βέλο για να δώσετε ένα άρωμα μυστηρίου και χρησιμοποιείστε μαύρο αιλάινερ και κόκκινο κραγιόν.

Η διακόσμηση τόσο της εκκλησίας όσο και της δεξίωσης συνδυάζει αρμονικά τη δαντέλα με τα
αντικείμενα μια άλλης εποχής, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα που σε ταξιδεύει στο χρόνο. Τραπεζομάντηλα φτιαγμένα με το βελονάκι, παλιά βαζάκια με μαρμελάδα, κουτάκια γεμάτα αναμνήσεις, πορσελάνινα πιατάκια, τα μαχαιροπίρουνα της γιαγιάς, μοναδικές  vintage λεπτομέρειες που προσδίδουν μια  ρομαντική διάθεση και ζεστασιά στο γάμο σας.

vintage αντικείμεναΑνάλογα με τις επιλογές σας,  vintage στοιχεία μπορεί να υπάρχουν παντού ή μόνο σε λεπτομέρειες όπως στο νυφικό ή στη διακόσμηση. Είναι θέμα διάθεσης, έμπνευσης και δημιουργίας καθώς  δεν είναι απαραίτητο όλα τα στοιχεία του γάμου να παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή. Μια απλή νότα vintage στοιχείων μπορεί να δώσει ζεστασιά και στυλ στο γάμος σας και να μαγέψει τους καλεσμένους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου