Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Στολισμός εκκλησίας με μινιόν τριαντάφυλλα, ορχιδέες και γυψόφυλλο


Ένα από τα πιο καθοριστικά σημεία που θα δώσουν ταυτότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα στο γάμο σας είναι, εκτός από  το νυφικό φόρεμα, ο στολισμός της εκκλησίας.


Ο στολισμός της εκκλησίας είναι αυτός που θα κλέψει ή όχι τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο που το ζευγάρι θα ενωθεί για μια ζωή.


Πολύ σημαντικό για την δημιουργία του κατάλληλου στολισμού είναι η επιλογή του κατάλληλου στυλ και ύφους. Αυτό όμως  που τελικά θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα είναι η επιλογή λουλουδιών, ειδικά στη περίπτωση που το ζευγάρι θελήσει ένα συνδυασμό λουλουδιών ή μια ιδιαίτερη σύνθεση. Σε αυτή τη περίπτωση το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εξαιρετικό, αρκεί ο συνδυασμός να σας έχει προταθεί από ένα ειδικό με πείρα στους στολισμούς εκκλησίας και εμπειρία στις γαμήλιες συνθέσεις. Σε κάθε περίπτωση πριν την τελική    επιλογή καλό είναι να δείτε δείγμα σε φωτογραφίες ή σε πραγματική σύνθεση.
Αν αναζητάτε έναν εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό και απλό στολισμό τα πιο κατάλληλα άνθη που σας προτείνουμε είναι ο συνδυασμός  ορχιδέας, με minion τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο.

Ο παραπάνω συνδυασμός μπορεί να έχει εξαιρετική εφαρμογή σε όλα τα σημεία που θα στολίσετε.
1. Στολισμός αυτοκινήτου: 
Σύνθεση στο καπό του αυτοκινήτου σε σχήμα καρδιάς, απλή και πραγματικά υπέροχη.
anthemion events στολισμός αυτοκινήτου

2Εξωτερικός στολισμός  εκκλησίας
Δημιουργούμε στεφάνια ή  συνθέσεις σε σχήμα «μπάλας» με μινιόν τριαντάφυλλα , ορχιδέες και γυψόφυλλο και τις τοποθετούμε σε ροζ τούλι.

Παρόλο που χρησιμοποιούμε 2 ορχιδέες,  η παρουσία τους στη σύνθεσή μας έχει καθοριστική σημασία για το αποτέλεσμα της δημιουργίας μας.
Με αυτά τα υλικά και μόνο στολίζουμε τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, δημιουργώντας ένα minimal και ρομαντικό διάδρομο , τον οποίο θα περπατήσει το ζευγάρι κατά την είσοδό του στην εκκλησία.
ανθέμιο στολισμός
Το πιο εντυπωσιακό σημείο του στολισμού μας είναι ίσως τα σκαλιά της εκκλησίας, τα οποία αναδεικνύουν  με μοναδικό τρόπο οι συνθέσεις μας.

3. Εσωτερικός στολισμός εκκλησίας 
Συνθέσεις με minion τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο ντύνουν τα μανουάλια
και δημιουργούν  έναν αριστοκρατικό διάδρομο στο εσωτερικό της εκκλησίας.
ανθέμιο στολισμός διαδρόμου εκκλησίας

Τη λαμπάδα την ντύνουμε υπέροχα με τα βασικά λουλούδια  του στολισμού της εκκλησίας.
λαμπάδα γάμου ανθέμιο events

Ακόμα και τα κεριά αλλά και τα στέφανα μπορούμε να ντύσουμε με γυψόφυλλο και μινιόν τριαντάφυλλα.
anthemion events κεριά και στέφανα

Τέλος, ο στολισμός θα ακολουθήσει το ζευγάρι και στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης , διακοσμώντας την αίθουσα.  Συνθέσεις σε μπάλα ή μορφή στεφανιού τοποθετούνται στο κέντρο της ροτόντας ή των τραπεζιών ενώ οι λαμπάδες δημιουργούν και πάλι μια πολύ ξεχωριστή και ρομαντική ατμόσφαιρα.
τραπέζια δεξίωσης ανθέμιο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου