Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Βαπτίζετε καλοκαίρι; Στολισμός βάπτισης με θέμα «πειρατής».

θεματική βάπτιση ανθέμιο

Βαπτίζετε το μικρό σας αγοράκι και αναζητάτε στολισμό εκκλησίας?
Αν η βάπτιση πραγματοποιηθεί καλοκαίρι ή λίγο πριν ή λίγο μετά το καλοκαίρι, σας  προτείνουμε το θέμα «Πειρατής», ένα κλασικό και διαχρονικό θέμα που θα είναι όμως πάντα μοντέρνο και αγαπημένο.




Το θέμα μπορεί να μας δώσει πλούσιο υλικό αλλά και μοναδικές ιδέες για μια δημιουργική διακόσμηση στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο της εκκλησίας και στο χώρο της δεξίωσης.
Αφού επιλέξουμε τον «μικρό πειρατή» να συμπρωταγωνιστήσει στη βάπτιση δίπλα στο βασικό πρωταγωνιστή της βάπτισης, το μωρό μας, ας  δούμε πώς μπορεί η παρουσία του να απογειώσει και να διακοσμήσει υπέροχα όλα τα σημεία και στάδια της βάπτισης του μωρού σας.
Πρώτο σημείο εφαρμογής, τι άλλο από το προσκλητήριο. Ο μικρός πειρατής μας βοηθάει να προσκαλέσουμε φίλους και συγγενείς στο μυστήριο της βάπτισης πρωταγωνιστώντας στο προσκλητήριο που θα στείλουμε. Έτσι, θα αποκαλύψουμε το βασικό στοιχείο του στολισμού της εκκλησίας και θα δημιουργήσουμε προσδοκίες στους καλεσμένους μας.
ανθέμιο προσκλήσεις

Στη συνέχεια διακοσμούμε τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με πειρατές και σχετικά με το θέμα αντικείμενα, όπως θησαυρούς, σεντούκια , καραβόπανα, στοιχεία πλοίου, τιμόνια, αιώρες, παπαγάλους, πειρατικά καπέλα κλπ. Με το θέμα μας δένει αρμονικά οποιοδήποτε θαλασσινό στοιχείο εμπνευστούμε, όπως φτυαράκια, δίχτυα άμμος ή βότσαλα. Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και σχεδιάζουμε μια μοναδική διακόσμηση για ένα ξεχωριστό στολισμό βάπτισης.
ανθέμιο - πειρατές

Προχωρώντας στο εσωτερικό της εκκλησίας , ντύνουμε τη κολυμπήθρα με χρώματα ανάλογα του εξωτερικού χώρου, όπως γαλάζια και λευκά υφάσματα και λουλούδια σε αντίστοιχους χρωματισμούς. Ένας πολύ καλός συνδυασμός θα ήταν λευκά τριαντάφυλλα , ζέρμπερες και ορτανσία μαζί με γυψόφυλλο για ένα φίνο αποτέλεσμα.


Τα βαπτιστικά του μωρού σας μπορούν να έχουν και πάλι θέμα «πειρατής». Ο μικρός πειρατής μπορεί να είναι το σχέδιο τόσο για τα λαδόπανα και όσο και για τις πετσέτες.
anthemio events λαδόπανα
Μια εξαιρετική εφαρμογή του "μικρού πειρατή" είναι στη λαμπάδα ή στο κουτί των βαπτιστικών.
ανθέμιο βαπτιστικά

Και κλείνοντας, προσφέρετε έναν πειρατή σε κάθε καλεσμένο σας επιλέγοντας μπομπονιέρες με θέμα και πάλι τον πειρατή. Ο πειρατής είναι αγαπημένος ήρωας για όλους και σίγουρα θα ήθελαν μια μπομπονιέρα με πειρατή. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο παιδικό σχέδιο για τους μικρούς σας φίλους, όπως μολυβοθήκη ή κουμπαρά και κάτι πιο απλό για τους μεγάλους.

Και αν θέλετε ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αντί για το παραδοσιακό γλυκάκι βάπτισης προτιμήστε ένα cupcake με θέμα τον πειρατή  ή κάτι παρεμφερές όπως στοιχεία της θάλασσας π.χ δελφινάκια.

Τέλος , οι καλεσμένοι μας μπορούν να γράψουν τις πιο γλυκές τους ευχές σε ένα βιβλίο ευχών με εξώφυλλο και πάλι τον κεντρικό ήρωα της διακόσμησης μας,τον αγαπημένο μας πειρατή .
βιβλία ευχών anthemio events



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου