Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γαμήλιος στολισμός εκκλησίας. 4+1 προτάσεις!

στολισμός ανθέμιο

Πάντα ονειρευόσασταν την ημέρα του γάμου σας σαν την πιο ρομαντική,τη  πιο μαγευτική, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.


Θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια και να αποπνέουν αυτή τη μαγεία, αυτό το μοναδικό συναίσθημα της ημέρας.
Υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορούν να απογειώσουν ακόμη περισσότερο αυτά τα έντονα συναισθήματα, όπως το νυφικό ή ο στολισμός της εκκλησίας.
Για τον στολισμό της εκκλησίας ίσως το πιο ρομαντικό στυλ που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι το vintage  ή απλά η προσθήκη κάποιων vintage στοιχείων στη διακόσμηση. Καθοριστικό ρόλο έχουν  η επιλογή λουλουδιών και χρωμάτων αλλά και  τα διακοσμητικά αντικείμενα.
Οι λευκές μπάλες σε διάφορα μεγέθη σε συνδυασμό με λευκά φανάρια και υφάσματα στο χρώμα της άμμου και της ελιάς μπορούν να συνθέσουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.  Διακοσμούμε κάποιες από τις μπάλες με συνθέσεις λουλουδιών από λευκά τριαντάφυλλα, γυψόφυλλο και φύλλα ελιάς. Στα  φαναράκια τοποθετούμε  αναμμένα κεράκια και κρεμάμε στην κορυφή λαδοπράσινες κορδέλες μαζί  με ένα μίνι μπουκέτο λουλουδιών.
Μια πολύ ρομαντική πρόταση για να διακοσμήσει με χάρη και κομψότητα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σημασία δεν έχει μόνο ο στολισμός στα σκαλιά ή στην είσοδο της εκκλησίας αλλά και οι επιμέρους λεπτομέρειες, όπως το ντύσιμο της βάσης ενός δέντρου στην αυλής της εκκλησίας με λευκά τριαντάφυλλα, μπάλες και φανάρια με αναμμένα κεριά.
 αυλής εκκλησίας ανθέμιο

Αναζητώντας μια ακόμη κομψή και ιδιαίτερη πρόταση σας προτείνουμε τον συνδυασμό  γυψόφυλλου με ροζ ορτανσία, ένας σπάνιος συνδυασμός  με πραγματικά φίνο και chic αποτέλεσμα.

Ο στολισμός ολοκληρώνεται με λευκές μπάλες  και φανάρια με ροζ και λευκές κορδέλες πάνω σε υφασμάτινο συνδυασμό λευκής δαντέλας και οργάντζα  στο χρώμα του πάγου.  
Στους ίδιους τόνους και χρώματα οι γοητευτικές κάλλες  διακοσμούν με χάρη τις
λευκές  μπάλες που έχουμε τοποθετήσει σε λευκά και λαδί υφάσματα  στα σκαλιά της εκκλησίας.
στολισμός ανθέμιο σκαλιά εκκλησίας

Αν αγαπάτε τα vintage στοιχεία και δεν φοβάστε τα μεγάλα μεγέθη τότε η εντυπωσιακή παρουσία ενός λευκού κλουβιού «γίγας» θα εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Διακοσμούμε το κλουβί  με πέρλες, λευκές κορδέλες,  καρδιές  και φρέσκα λουλούδια. Στη βάση τοποθετούμε λευκές μπάλες, κασπώ και κεριά ενώ το αποτέλεσμά μας ολοκληρώνεται με τη λουλουδένια σύνθεση από ανθούρια, ζέρμπερες και τριαντάφυλλα, όλα σε λευκό χρώμα, το χρώμα της αγνότητας.
Το κλουβί γίγας μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με λευκές μπάλες και φαναράκια πάνω σε γαλάζια και λευκά υφάσματα.
  κλουβιά και μπάλες από το ανθέμιο events
Εσείς που ψάχνετε μια πραγματικά ιδιαίτερη πρόταση, κομψή, διαχρονική και ελληνική επιλέξτε δεντράκια ελιάς μαζί με λευκά τριαντάφυλλα.
ελιά και τριαντάφυλλα ανθέμιο events
Τη σύνθεσή μας πλαισιώνουν φαναράκια με αναμμένα κεριά, τοποθετημένα σε μπεζ και λαδί υφάσματα.


Αυτές και πολλές ακόμη προτάσεις για το στολισμό του δικού σας γάμου σας περιμένουν στο ανθέμιο events. Καλέστε μας στο 210 5313623 για να συζητήσουμε από κοντά τον δικό σας γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου