Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ιδιαίτερες νυφικές λαμπάδες που θα λατρέψετε!


Για τον στολισμό της εκκλησίας για την ημέρα του γάμου σας, 3 είναι τα βασικά σημεία διακόσμησης που πρέπει να επιλέξετε με προσοχή κατά την προετοιμασία του γάμου σας.


1. Ο εξωτερικός στολισμός της εκκλησίας
2. Η  νυφική ανθοδέσμη 
3. Οι νυφικές λαμπάδες
Για ένα αρμονικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα πρέπει και τα 3 σημεία να δένουν μεταξύ τους τόσο σε ύφος και στυλ όσο και σε χρώματα. Ένα συνδετικό στοιχείο που μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία σας είναι η επιλογή λουλουδιού. Το λουλούδι έχει καθοριστικό ρόλο στη διακόσμηση της νυφικής σας λαμπάδας.
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές λαμπάδες για να επιλέξετε, ενώ πραγματικά πλούσια είναι η γκάμα επιλογών για τον στολισμό της λαμπάδας.
Ανάλογα το σημείο, την εποχή και τον χώρο που θα διαδραματιστεί  το μυστήριο μπορεί να διαμορφωθεί αντίστοιχα και η λαμπάδα σας.
Αν επιλέξετε μια παραδοσιακή εκκλησία και το μυστήριο πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό, τότε κάποιες από τις επιλογές σας θα μπορούσε να είναι:
Στρογγυλό κερί με στεφάνι από μινιόν ροζ τριαντάφυλλα και ορχιδέα. Μια απίστευτα γλυκιά και ρομαντική επιλογή.
Αν πάλι θέλετε η ορχιδέα να είναι το βασικό λουλούδι του στολισμού σας, τότε σας προτείνουμε baby breath με ορχιδέα συμπίντιουμ λευκή , sala και κισσό hedera
ανθέμιο ορχιδέες
Και παραμένοντας στην ορχιδέα δημιουργούμε με λευκή φαλαινόψις ορχιδέα με ροζ καρδιά, τριαντάφυλλα «aqua» και πρασινάδες φτέρη, τζάμπο και κουμάρια.
Ένα άλλο πολύ απλό αλλά πολύ όμορφο στεφάνι είναι με ροζ και φούξια τριαντάφυλλα με λίγο ασπάραγκο στα ενδιάμεσα.
ανθέμιο λαμπάδα με τριαντάφυλλα
Μια πολύ πρωτότυπη επιλογή λαμπάδας είναι με  κρεμαστές μπάλες με κόκκινα τριαντάφυλλα και ασπάραγκο στα ενδιάμεσα.
Και συνεχίζουμε με ένα πιο κλασικό λουλούδι αλλά διαχρονικό και απόλυτα συμβολικό . Λευκές κάλλες αγκαλιάζουν υπέροχα το λευκό κερί ενώ ο στολισμός μας συμπληρώνεται από κηροπήγιο σε σχήμα καρδιάς με κεριά και κορδέλες.
Για αυτούς που προτιμάνε για λαμπάδα κερί με βάση plexi glass, την στολίζουμε  με κάλλες μάνγκο, σιμπίντιουμ  κεραμιδή, πράσινα ανθούρια, λαχανί χρυσάνθεμα και τέλος φύλλα από αράλια, ασπιντίστρα και κισσό να κρέμεται.
Αν αναζητάτε μια πιο ιδιαίτερη επιλογή, λαμπάδα σε σχήμα κλεψύδρας με τρύπες, στολισμένη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα, λευκά ανθούρια και πρασινάδα γκρας.
Αν ο γάμος σας γίνει σε εξωτερικό χώρο  σε κάποιο παρεκκλήσι ή σε κάποιο κτήμα με ιδιαίτερα πέτρινα στοιχεία τότε  λευκά χρυσάνθεμα με πρασινάδες και λουλούδια σε κίτρινες αποχρώσεις είναι μια πολύ καλή επιλογή.
στροφφυλή λαμπάδα ανθέμιο
Μια πολύ καλή και ρομαντική επιλογή είναι οι παιώνιες. Λευκές και ροζ παιώνιες με λευκή ορτανσία σε μανουάλι μαζί και κρεμασμένες λευκές ροζ, λαχανί και λιλά κορδέλες.
 Μια εξαιρετική επιλογή αν το μυστήριο γάμου σας γίνει σε εξωτερικό χώρο είναι ο στολισμός της πόρτας της εκκλησίας και της λαμπάδας με ροζ παιώνιες, τριαντάφυλλα njoy, Toscanini & sweet avalance, κεφαλάτα λαχανί χρυσάνθεμα, αστρομέρια και διάφορες πρασινάδες.
Μια πολύ καλοκαιρινή επιλογή είναι  οι ηλίανθοι με αστρομέρια τόσο για τη λαμπάδα σας όσο για ασπίδα στην πόρτα της εκκλησίας.
λαμπάδα ανθέμιο με ηλίανθους

Οι συνδυασμοί πολλοί και οι προτάσεις μας ακόμη περισσότερες. Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τον δικό σας στολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου