Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Μοναδικές προτάσεις για στολισμό κολυμπήθρας που θα σας εντυπωσιάσουν!

ανθέμιο κολυμπήθρα

Ο χώρος γύρω από την κολυμπήθρα και κυρίως η κολυμπήθρα   είναι το βασικό σημείο που θα διεξαχθεί το μυστήριο της βάπτισης.


Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στολίσετε και να αναδείξετε  την κολυμπήθρα στολίζοντας την με υπέροχα λουλούδια σε γιρλάντες, μπάλες ή μπουκέτα.   Ανεξάρτητα από τον αν βαπτίζετε κορίτσι ή αγόρι,  ο στολισμός θα προσδώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ  στο μυστήριο σας.
Για βάπτιση κοριτσιού τα βασικά χρώματα που συνήθως επιλέγονται είναι λευκό και ροζ ενώ για το αγόρι το γαλάζιο. Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί ουδέτεροι συνδυασμοί που μπορείτε να επιλέξετε ανεξάρτητα από το φύλλο του παιδιού σας, αρκεί να ταιριάζει και με τον υπόλοιπο στολισμό της εκκλησίας.
Σας παρουσιάζουμε κάποιους από τις αγαπημένες μας προτάσεις για στολισμό κολυμπήθρας.
Στολισμός κολυμπήθρας σε πορτοκαλί, κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις. Με δύο μπουκέτα από χρυσάνθεμα σε λαχανί χρώμα, τριαντάφυλλα σε κίτρινο & πορτοκαλί και σολιντάγκο σε κίτρινο και πορτοκαλί  χρώμα.  Τέλος πορτοκαλί και κίτρινα υφάσματα αγκαλιάζουν την κολυμπήθρα.
Στολισμός κολυμπήθρας με βασικό λουλούδι την ορτανσία. Τοποθετούμε δύο μπουκέτα από ορτανσία σε λαχανί χρώμα στα δύο χερούλια της κολυμπήθρας ενώ υφάσματα σε βεραμάν και το χρώμα της άμμου πλαισιώνουν την κολυμπήθρα.
στολισμός ανθέμιο με ορτανσίες
 Στο ίδιο στυλ στολίζουμε τη κολυμπήθρα με δύο μπουκέτα από λυσίανθο, τριαντάφυλλα και ύφασμα ροζ.
Πολύχρωμη γιρλάντα με μπλε ορτανσίες, κίτρινες ζέρμπερες. Πρασινάδα από κισσό και τέλος, πολλές μπλε και κίτρινες κορδέλες στα χερούλια της κολυμπήθρας.
 Δημιουργούμε μία πολύ ιδιαίτερη γιρλάντα με σιέλ ορτανσία και  λευκά τριαντάφυλλα, και λευκές ζέρμπερες και την τοποθετούμε με αέρινο χαλαρό ύφος πάνω στην κολυμπήθρα.  Αν βαπτίζετε κορίτσι η ορτανσία μπορεί να είναι σε ροζ απόχρωση. Αλλά και η πράσινη ορτανσία μας δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
ανθέμιο γιρλάντα για κολυμπήθρα
 Στολίζουμε και  την είσοδο της εκκλησίας με αντίστοιχη γιρλάντα στη πόρτα και σιέλ τούλι.
Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή είναι η γιρλάντα με ροζ τριαντάφυλλα, ροζ ζέρμπερες, λευκό οριεντάλ και πράσινο κισσό, ενώ ο στολισμός ολοκληρώνεται με ροζ φιόγκο από τούλι στον λαιμό της κολυμπήθρας.
Ένας πολύ κοριτσίστικος και ρομαντικός στολισμός κολυμπήθρας είναι με ορτανσίες, τριαντάφυλλα μίνι και τούλι στα χερούλια.
 Ενώ εξίσου υπέροχο είναι η γιρλάντα από γυψόφυλλο με ορχιδέες και ροζ κορδέλες.
Για τους λάτρεις του λευκού και της απλότητας, γιρλάντα με λευκές ορτανσίες
 
Για το αγόρι μια εξαιρετική πρόταση είναι ο στολισμός με γιρλάντα από σιέλ ορτανσία, λευκά τριαντάφυλλα γυψόφυλλο, κισσό και δύο λουλουδόμπαλες κρεμαστές στα χερούλια της κολυμπήθρας.
Αν θέλετε χρώμα τότε ένας τέλειος συνδυασμός είναι με κόκκινη ζέρμπερα, δίχρωμα τριαντάφυλλα σε κίτρινο και πορτοκαλί και κισσός για πρασινάδα.
Μία πρόταση με εξίσου έντονα χρώματα είναι γιρλάντα με κόκκινα τριαντάφυλλα, λευκές ζέρμπερες με πασχαλίτσα στο κέντρο και γυψόφυλλο.
πολύχρωμη γιρλάντα ανθέμιο
Δημιουργούμε μια υπέροχη γιρλάντα στις αποχρώσεις του κίτρινου με λευκές ζέρμπερες, κίτρινα τριαντάφυλλα γυψόφυλλο και πολλές κίτρινες και λευκές κορδέλες στα χερούλια της κολυμπήθρας.
Και κλείνουμε με την πιο ρομαντική αλλά ταυτόχρονα και απλή πρότασή μας. Δύο υπέροχα μπουκέτα με λευκές ορτανσίες στις δύο πλαϊνές άκρες της κολυμπήθρας μαζί με αέρινες κορδέλες σε  λευκό και ροζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου