Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Στολισμός γάμου με ηλίανθους

ανθοδέσμη ανθέμιο με ηλίανθους

Οι ηλίανθοι είναι ένα υπέροχο λουλούδι που θυμίζει καλοκαίρι, όπου και αν τον συναντήσουμε.


Είναι ένα λουλούδι με δυναμική παρουσία και ιδιαίτερο χαρακτήρα και επιβλητικό μέγεθος, που διακοσμεί υπέροχα τον χώρο και χαρίζει μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Αν ο γάμος σας γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες ο στολισμός με ηλίανθους είναι μια εξαιρετική επιλογή, που θα λατρέψετε!
Οι  ηλίανθους στη  νυφική σας ανθοδέσμη, τις λαμπάδες, στον στολισμό της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης θα προσδώσουν μια ιδιαίτερη αξία και αισθητική στη διακόσμηση του γάμου σας που θα σας εκπλήξει.
Μπορούν να σταθούν μόνοι τους και να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ή να συνδυαστούν με άλλα λουλούδια και να δημιουργήσουν υπέροχες συνθέσεις

Νυφική ανθοδέσμη
Απλή, λιτή και όμορφη μία νυφική ανθοδέσμη μόνο με ηλίανθους. Το δέσιμο της με σπάγκο εξίσου απλό αλλά και ιδιαίτερο αποδίδει ένα ξεχωριστό στυλ στο μπουκέτο.
Οι ηλίανθοι συνδυάζονται υπέροχα με την ορτανσία σε λευκό και γαλάζιο ενώ το δέσιμο με σπάγκο και λινάτσα απογειώνει τη σύνθεση.
Ένα στρογγυλό μπουκέτο από ηλίανθους με τόνους του λευκού με δέσιμο από κορδέλα στο χρώμα της άμμου.
Οι ηλίανθοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και σε πιο ιδιαίτερες συνθέσεις με περισσότερα λουλούδια και χρώματα.
Νυφικές λαμπάδες
Νυφικές λαμπάδες με ηλίανθους , κίτρινα τριαντάφυλλα, γυψόφυλλο και πρασινάδες. Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή επιλογή στις αποχρώσεις του κίτρινου
Οι ηλίανθοι είναι η τέλεια επιλογή ειδικά στη περίπτωση που το μυστήριο του γάμου σας πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της εκκλησίας. Λαμπάδες σε βάση από κασπώ με ηλίανθους άλλα λουλούδια σε λευκό, κίτρινο και πράσινο. Γιρλάντα στην πόρτα της εκκλησίας με αντίστοιχη σύνθεση.
λαμπάδες ανθέμιο με ηλίανθους

Στολισμός εκκλησίας
Οι ηλίανθοι με το επιβλητικό τους χρώμα και σχήμα διακοσμούν υπέροχα την είσοδο της εκκλησίας. 
Διάσπαρτοι ηλίανθοι πάνω σε λευκά υφάσματα που συνοδεύονται από σύνθεση με ηλίανθους, κίτρινα τριαντάφυλλα και πρασινάδες
Οι ηλίανθοι συνδυάζονται και με πιθάρια, τόσο χρωματικά όσο και σαν στυλ και ύφος. 
ανθέμιο στολισμός με ηλίανθους
Μια άλλη πρόταση συνδυάζει κίτρινους ήλιους με πορτοκαλί τριαντάφυλλα και πρασινάδα πάνω σε μπάλα κασπώ με αντιανεμικό κερί. Η σύνθεσή μας τοποθετείται σε λευκά και κίτρινα υφάσματα.
Και έτσι δημιουργείται ένας φανταστικός διάδρομος στην αυλή της εκκλησίας.

Στολισμός χώρου δεξίωσης
Οι ηλίανθοι μπορούν να αποτελούν το κεντρικό λουλούδι και για τον στολισμό των τραπεζιών στο χώρο της δεξίωσης. Ηλίανθοι, πρασινάδα και κίτρινη κορδέλα από οργάντζα σε διάφανο βάζο.
Χρωματιστή σύνθεση με πορτοκαλί και κίτρινους ηλίανθους.
Ηλίανθοι μαζί με πρασινάδες και ορτανσία, ένας δροσερός συνδυασμός που τοποθετείται σε διάφανο βάζο γεμάτο με φέτες λεμονιού.
3 ηλίανθοι με πρασινάδες διακοσμούν με χάρη το γαμήλιο τραπέζι.

Αν θέλετε να δημιουργήσουμε τις ξεχωριστές προτάσεις μας για το δικό σας γάμο με ηλίανθους ή οποιοδήποτε λουλούδι καλέστε μας στο  210 5313623 για να κλείσουμε ένα ραντεβού να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου