Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Φθινοπωρινές νυφικές ανθοδέσμες!


Μπορεί οι φθινοπωρινοί μήνες να μην είναι οι πιο δημοφιλείς για τη διεξαγωγή του μυστηρίου  του γάμου αλλά πολλά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται Σεπτέμβριο Οκτώβριο ή και Νοέμβριο.

Τα περισσότερα ζευγάρια φοβούνται τις καιρικές συνθήκες και προτιμούν το καλοκαίρι ή την  άνοιξη αλλά υπάρχουν και αρκετοί που αγαπούν το φθινόπωρο και ορίζουν ημερομηνία γάμου Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Μπορεί να ρισκάρουν λίγο με τις καιρικές συνθήκες αλλά σίγουρα η φθινοπωρινή ατμόσφαιρα είναι πιο ρομαντική, νοσταλγική και τρυφερή.
Αντίστοιχος συνήθως είναι και ο στολισμός  της εκκλησίας , το νυφικό φόρεμα, οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια και κυρίως η νυφική ανθοδέσμη.
Με βασικά λουλούδια τα χρυσάνθεμα, τις ντάλιες, τους  ιβίσκους και βασικά χρώματα τα γήινα, οι συνθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν είναι ιδιαίτερες, ελκυστικές και μοναδικές
Μια πολύ φθινοπωρινή επιλογή είναι μια σύνθεση με κίτρινες και κόκκινες κάλλες και κίτρινα, Σωμόν και κόκκινα τριαντάφυλλα. Ο συνδυασμός κίτρινου και πορτοκαλί είναι ιδιαίτερος και μπορεί να δώσει εξαιρετικό αποτέλεσμα.
ανθέμιο νυφική ανθοδέσμη
 Οι κάλλες δένουν εξαιρετικά και με τα τριαντάφυλλα. Μια ξεχωριστή σύνθεση σε  γήινες αποχρώσεις  μπορεί να δημιουργήσουν οι κίτρινες και πορτοκαλί δίχρωμες κάλλες, με δίχρωμα πορτοκαλί τριαντάφυλλα και τα διαχρονικά κόκκινα τριαντάφυλλα.
Μια άλλη ιδιαίτερη φθινοπωρινή σύνθεση είναι με ντάλιες σε διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του καφέ μαζί με διάφορες πρασινάδες.
anthemionevents ανθοδέσμη
Στην ίδια λογική και οι ζέρμπερες μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά νυφικά μπουκέτα. Δημιουργούμε στρογγυλό νυφικό μπουκέτο με τις  ζέρμπερες σε διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του μπεζ.
ανθέμιο φθινοπωρινή ανθοδέσμη
Αλλά και η ορχιδέα μπορεί να πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο. Συνδυάζουμε πορτοκαλί και μπορντό ορχιδέες με μπορντό τριαντάφυλλα και δημιουργούμε ρομαντικές υπέροχες συνθέσεις.
Μια πολύ κομψή επιλογή είναι η λευκή ορχιδέα σε συνδυασμό με κίτρινες κάλλες και πορτοκαλί τριαντάφυλλα.
 anthemionevents ανθοδέσμη
Μια  πιο φωτεινή ανθοδέσμη με κίτρινες κάλλες και τριαντάφυλλα, πορτοκαλί τριαντάφυλλα και ζέρμπερες και κόκκινα τριαντάφυλλα.
Μια ανθοδέσμη σε φθινοπωρινό ύφος αλλά με  διαφορετικά λουλούδια και χρώματα.  H ορχιδέα Vanda Blue συνδυάζεται αρμονικά με πορτοκαλί κάλλες, φούξια τριαντάφυλλα και πρασινάδες.
Και φυσικά οι αγαπημένες και δημοφιλής τουλίπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και το φθινόπωρο. Πορτοκαλί τουλίπες μαζί με λεμονί minion τριαντάφυλλα , λευκά άνθη και πρασινάδες συνθέτουν μια υπέροχη επιλογή που μπορεί να κρατηθεί όλο τον  χρόνο αλλά κυρίως το φθινόπωρο.
Σπάνιο αλλά  όχι αδύνατο! Φθινοπωρινή νυφική ανθοδέσμη με παιώνιες. Μπορεί να τις ξέρουμε ως ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό λουλούδι αλλά ένα μπουκέτο με παιώνιες σε πορτοκαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο εφόσον οι παιώνιες είναι διαθέσιμες ακόμη.
Και μια ιδιαίτερη επιλογή είναι νυφική ανθοδέσμη με Tiger λίλιουμ.


Αν προγραμματίζετε τον  γάμο σας  φθινοπωρινούς μήνες με χαρά θα δημιουργήσουμε για εσάς φθινοπωρινές συνθέσεις για τον στολισμό της εκκλησίας ή την νυφική ανθοδέσμη. Καλέστε μας για ραντεβού στο 210 5313623

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου