Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Φθινοπωρινός στολισμός γάμου

ανθέμιο στολισμός με ελιές

Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και όσοι επιλέξουν τους φθινοπωρινούς μήνες για τη διεξαγωγή του μυστηρίου του γάμου τους μπορούν να επιλέξουν τα κλασικά λουλούδια και χρώματα για τον στολισμό της εκκλησίας ή μπορούν να βρουν λύσεις και προτάσεις πιο κοντά στα χρώματα και το ύφος της εποχής.


 Το φθινόπωρο επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις στο στολισμό της εκκλησίας, ενώ κυριαρχούν τα λουλούδια σε πορτοκαλί ή κίτρινες τόνους . Ένα φυτό που ταιριάζει πολύ αρμονικά με την εποχή και συναντάμε συχνά στους φθινοπωρινούς γάμους είναι η ελιά.
Διακόσμηση εξωτερικού χώρου εκκλησίας με δεντράκια ελιάς, στολισμένο με λευκά τριαντάφυλλα. Λαδί και εκρού υφάσματα στο πάτωμα και φαναράκια με κεράκια στολισμένα με λαδί κορδέλες.
Στην ίδια λογική και χρώματα μπουκετάκια με φύλλα ελιάς και λευκά τριαντάφυλλα πάνω σε λευκές μπάλες μπαμπού και φαναράκια με κεριά.
Εξωτερικός στολισμός εκκλησίας που συνδυάζει αρμονικά το λευκό με το πορτοκαλί και λεπτομέρειες από πράσινο. Γυάλες με πορτοκαλί gel και κεράκια καθώς και συνθέσεις  με πορτοκαλί τριαντάφυλλα και άλλα άνθη σε γήινες αποχρώσεις. Πορτοκαλί ροδοπέταλα πάνω στο λευκό ύφασμα.
Τα φθινοπωρινά χρώματα και λουλούδια μπορούν να ενταχθούν πολύ όμορφα και στο εσωτερικό της εκκλησίας. Λαμπάδες, με μπουκέτο από πορτοκαλί τριαντάφυλλα και λευκά ανθούρια.
ανθέμιο λαμπάδες
Λαμπάδες με πορτοκαλί ορχιδέες , ανθούρια σε ανοιχτό πράσινο και χρυσάνθεμα και πρασινάδα από κισσό.
Λαμπάδες και στολισμός εκκλησίας με πορτοκαλί, λευκό και πράσινο.
Εσωτερικός διάδρομος εκκλησίας με βάσεις από plexi glass γεμισμένες με τούλι και σύνθεση λουλουδιών σε πορτοκαλί και άσπρο. Πορτοκαλί  τριαντάφυλλα, λευκά λίλιουμ και ζέρμπερες καθώς και πρασινάδα. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με λευκό αναμμένο κερί.
Αλλά και στον χώρο της δεξίωσης τα πορτοκαλί χρώματα μπορούν να επιλεγούν.
Διάφανα βάζα με πορτοκαλί ορχιδέες.
Πορτοκαλί στρογγυλό μπουκέτο με τριαντάφυλλα.
Σύνθεση με πορτοκαλί λίλιουμ, χρυσάνθεμα και φύλλα δέντρων αγκαλιάζουν γυάλα με αναμμένο κερί.
Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί,   πορτοκαλί βάζο με χρυσάνθεμα, τριαντάφυλλα , ανθούρια, τουλίπες.
Και μία σύνθεση λίγο πιο ιδιαίτερη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα F green, πράσινη ορτανσία και ορχιδέα.
ανθέμιο στολισμός δεξίωσης
Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις νυφικές φθινοπωρινές ανθοδέσμες που θα κρατήσει η φθινοπωρινή νυφούλα.
Σύνθεση με κίτρινες και κόκκινες κάλλες και κίτρινα, σομόν και κόκκινα τριαντάφυλλα.
Οι ντάλιες, ένα από τα αγαπημένα φθινοπωρινά λουλούδια,  δημιουργούν εξαιρετικές ανθοδέσμες. Ντάλιες σε διάφορους τόνους του πορτοκαλί   μαζί με διάφορες πρασινάδες.
Και οι ζέρμπερες μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά νυφικά μπουκέτα. Δημιουργούμε στρογγυλό νυφικό μπουκέτο με τις  ζέρμπερες σε διάφορες πορτοκαλί  αποχρώσεις.
Και τέλος, συνδυάζουμε πορτοκαλί και μπορντό ορχιδέες με μπορντό τριαντάφυλλα και δημιουργούμε το μπουκέτο που κάθε νύφη θα ήθελε να κρατήσει.
 ανθέμιο νυφική ανθοδέσμη


Αν ο γάμο σας  πραγματοποιηθεί φθινόπωρο με χαρά θα δημιουργήσουμε για εσάς τις προτάσεις μας για φθινοπωρινό  στολισμό της εκκλησίας . Για ραντεβού, καλέστε μας στο 210 5313623

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου