Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Στολισμός γάμου με γυψόφυλλο, κεφαλάτα χρυσάνθεμα και ορχιδέες.

To λευκό και το πράσινο, είναι ένας συνδυασμός που εκφράζει άποψη, στυλ και γούστο.
Όταν ο Γιάννης και η Ελένη ήρθαν στο anthemion events για να συζητήσουμε για τον γαμήλιο στολισμό τους, από την πρώτη στιγμή μας ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα τους ενδιέφερε μια κλασική ή vintage πρόταση στολισμού γάμου αλλά μια ιδιαίτερη πρόταση με στυλ και διαφορετικότητα.
Χρωματικά σκεφτήκαμε  να κινηθούμε στον συνδυασμό του λευκού και του πράσινου, πρόταση που οι νεόνυμφοι λάτρεψαν πριν καν ακόμη ακούσουν τον προτεινόμενο συνδυασμό λουλουδιών και υλικών.  Μετά από συζήτηση και μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων καταλήξαμε στην λευκή ορχιδέα, στα πράσινα κεφαλάτα χρυσάνθεμα και στο γυψόφυλλο σαν βασικά λουλούδια και συνοδευτικά δροσερά καταπράσινα φύλλα μεγάλων διαστάσεων.
 Ο στολισμός μας εξελίχθηκε σε κάθε σημείο της εκκλησίας αλλά και στο νυφικό αυτοκίνητο που έφερε το ζευγάρι στην εκκλησία.
Δύο καρδιές σε διαφορετικά μεγέθη, στόλισαν το καπό του λευκού αυτοκινήτου. Η μια καρδιά ήταν σε λευκά χρώματα με βασικά λουλούδια την ορχιδέα και το γυψόφυλλο ενώ τη δεύτερη, και μικρότερη καρδιά είχαν συνθέσει πράσινα κεφαλάτα χρυσάνθεμα.
Στο εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, η αυλή ντύθηκε σε λευκές και πράσινες αποχρώσεις και γέμισε χρώμα και λουλούδια. 4 συνθέσεις με μπάλες λουλουδιών σχημάτισαν ένα διάδρομο εισόδου για το ζευγάρι και στόλισαν αρμονικά την αυλή της εκκλησίας.
γαμήλιος στολισμός εκκλησίας
Κάθε μία από τις 4 συνθέσεις τοποθετήθηκε πάνω σε λευκά υφάσματα. Κάθε σύνθεση περιείχε από 3 ανθόμπαλες σε διάφορα μεγέθη και ένα διάφανο βάζο ή διάφανο βάζο με λαμπόγυαλo και κεράκι. Οι 3 λουλουδένιες μπάλες τοποθετήθηκαν πάνω σε φρέσκα πράσινα φύλλα.
Για την πόρτα εισόδου της εκκλησίας φτιάξαμε και στολίσαμε μια γιρλάντα από γυψόφυλλο και ορχιδέες. Ιδέα της  νύφης, η οποία ήταν και  εξαιρετική.
 
Το ίδιο στυλ και ύφος διακόσμησης ακολουθήσαμε και στο εσωτερικό της εκκλησιάς.
anthemion events
Στολίσαμε τις νυφικές λαμπάδες με στεφάνια από γυψόφυλλο και ορχιδέες. Μια πλούσια σύνθεση λουλουδιών αγκάλιασε το λευκό κερί της λαμπάδας και την έκανε λάμψει και να γοητεύσει.
Το νυφικό μπουκέτο ήταν ίσως αυτό που έκλεψε την παράσταση και σίγουρα την καρδιά της ωραίας Ελένης. Η Ελένη λατρεύει τις ορχιδέες και μας ζήτησε μια νυφική ανθοδέσμη με ορχιδέες. Ήθελε μόνο αυτό, μια τόσο απλή αλλά ταυτόχρονα και γοητευτική επιλογή.
Έτσι, δημιουργήσαμε μια ανθοδέσμη με ορχιδέες αλλά προσθέσαμε και λίγο γυψόφυλλο για όγκο και γοητεία.
Ο στολισμός γάμου σε λευκό και πράσινο, ήταν μια ιδιαίτερη προσέγγιση που τελικά άρεσε πολύ όχι μόνο στο ζευγάρι αλλά και στους καλεσμένους τους.
Αν θέλετε και εσείς ένα στολισμό γάμου με φρέσκα ποιοτικά λουλούδια και πλούσιες συνθέσεις λουλουδιών σας περιμένουμε να συζητήσουμε από κοντά τις προτάσεις μας. Καλέστε μας στο 210 5313623 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου