Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Στολισμός βάπτισης με θέμα «μεταλλικά αυτοκίνητα»

Τι είναι αυτό που τα αγοράκια λατρεύουν και παίζουν ατελείωτα μαζί τους?
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ!
Γιατί λοιπόν το αυτοκινητάκι να μην αποτελεί και το βασικό θέμα του στολισμού της βάπτισης του μπέμπη σας?
Στολισμός βάπτισης λοιπόν με θέμα τα μεταλλικά αυτοκίνητα.
στολισμός βάπτισης anthemion
Με κεντρικό θέμα τα δημοφιλή ιστορικά αυτοκίνητα δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση διακόσμησης βάπτισης  για την αυλής της εκκλησίας και όχι μόνο.
Εντυπωσιακά μεταλλικά αυτοκίνητα από διάφορες κατηγορίες συναντιούνται στην αυλή της εκκλησίας και δημιουργούν ένα ξεχωριστό vintage σκηνικό και μια διακόσμηση βάπτισης που ενθουσιάζει.
Ρετρό αυτοκίνητα, μαζί με αντικέ φορτηγά, τους θρυλικούς σκαραβαίους και τα ιστορικά μίνι σε εξαιρετικές μεταλλικές μινιατούρες διακοσμούν με άποψη και στυλ την αυλή της εκκλησίας.
Το αυτοκινητάκια στολίζουν τα σκαλιά της εκκλησίας και υποδέχονται  μαζί σας τους καλεσμένους σας ενώ μπαλόνια, σε κόκκινο και λευκό, μπροστά στην πόρτα σχηματίζουν το όνομα του παιδιού.
Πάνω σε λινάτσα και μπεζ υφάσματα τοποθετήθηκαν ξύλινα καφάσια, κασπώ με ολόφρεσκα κόκκινα τριαντάφυλλα και πορτοκαλί  μεταλλικά  φορτηγάκια. Ένα γήινος συνδυασμός, ιδανικός για στολισμό βάπτισης για κάθε εποχή του χρόνου, για την εξοχή ή την πόλη.
Μαζί τους εντυπωσιακά μεγάλα πράσινα φύλλα
Στην αρχή της εισόδου της εκκλησίας μεταλλικό παραβάν στα χρώματα της σκουριάς φιλοξενεί κασπώ ντυμένα με λινάτσα και στολισμένα με κόκκινα τριαντάφυλλα. Δίπλα τους μεταλλικά αυτοκίνητα διαφόρων τύπων, όπως mini ή σκαραβαίοι.
Στη βάση του παραβάν σύνθεση με λουλούδια, αυτοκινητάκια, πράσινα φύλλα και ξύλινα κουτιά ή καφάσια. Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός λουλουδιών, αντικειμένων και φαντασίας.
Με κόκκινα τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο στολίσαμε και την κολυμπήθρα. Στολισμός κολυμπήθρας για βάπτιση για αγόρι σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις που τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις.
κολυμπήθρα στολισμός ανθεμιον
Αλλά και η λαμπάδα ντύθηκε με αυτοκινητάκια και υφάσματα από λινάτσα σε μπεζ αποχρώσεις.
Συνδυάσαμε τις μπομπονιέρες με το βασικό θέμα της βάπτισης και προσφέραμε στους καλεσμένους μπομπονιέρες με σχέδιο αγαπημένα αυτοκινητάκια.
Τα αυτοκινητάκια διακόσμησαν και το μπαρ με τους χυμούς και τα ποτά
Δημιουργήσαμε μια πολύχρωμη γωνία με τραπέζια στολισμένα με κόκκινα τραπεζομάντηλα και μπεζ υφάσματα και πάνω τους στήσαμε  τα ποτα μαζί με διακοσμητικά αυτοκινητάκια και κασπώ με λουλουδια. Στο έδαφος συνθέσεις με λουλούδια σε κασπώ, μεγάλα φύλλα, μεταλλικά αυτοκίνητα και ξύλινα καφάσια ή  κουτιά.
Αν και το δικό σας αγοράκι αγαπάει τα αυτοκινητάκια,  καλέστε μας στο 2105313623 για να συζητήσουμε τον δικό σας στολισμό βάπτισης και να σας ετοιμάσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τη βάπτισή του μπέμπη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου