Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Θεματικός στολισμός βάπτισης με Στρουμφάκια

θεματικός στολισμός ανθέμιο

Από μικρά παιδιά βλέπουμε κινούμενα σχέδια με τα Στρουμφάκια και παίζουμε με αυτά. Η Στρουμφίτα, ο Παπαστρουμφ, ο Γκρινιάρης, ο Μελέτης, ο Χουζούρης και τα υπόλοιπα Στρουμφάκια είναι από τους αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων. Γιατί λοιπόν να μην είναι και το βασικό θέμα της βάπτισης του παιδιού μας;


Οι μικροί  ήρωες μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα κάθε σημείο της εκκλησίας ή του χώρου δεξίωσης. Ανεξάρτητα από το φύλλο του παιδιού το θέμα είναι ουδέτερο και χρωματικά μπορεί να προσαρμοστεί και για αγοράκι και για κοριτσάκι. Οι Γαλάζιες ή ροζ αποχρώσεις σε υφάσματα και λοιπά αξεσουάρ σε συνδυασμό  με τα Στρουμφάκια θα συνθέσουν έναν υπέροχο στολισμό βάπτισης.
Μια σύνθεση κατασκευή στο εξωτερικό της εκκλησίας μπορεί να μετατρέψει τον προαύλιο χώρο σε ένα μαγευτικό στρουμφοχωριό . Τα Στρουμφάκια θα καλωσορίσουν μαζί σας τους καλεσμένους σας και θα εκπλήξουν ευχάριστα μικρούς και μεγάλους.  Πάνω σε γαλάζια και ροζ υφάσματα τοποθετούμε το μανιτοχωριό και τους γαλάζιους ήρωες ενώ με υφάσματα σε γαλάζιο και ροζ ντύνουμε τις κολώνες. 
Στρουμφάκια στολισμός ανθέμιο
Νότες από τη στρουμφοδιακόσμησή μας διακοσμούν και το εσωτερικό της εκκλησίας. Αν βαπτίζουμε αγοράκι στολίζουμε την κολυμπήθρα με μια γιρλάντα με γαλάζια και λευκά λουλούδια. Μια πολύ καλή επιλογή είναι γιρλάντα με μπλε ορτανσία ή γυψόφυλλο με γαλάζιες κορδέλες. Αν η βάπτιση είναι για κοριτσάκι   οι κορδέλες στη γιρλάντα μπορούν να γίνουν ροζ ενώ μια άλλη εξαιρετική επιλογή θα ήταν γιρλάντα με γυψόφυλλο και ροζ τριαντάφυλλα.
κολυμπήθρα ανθέμιο

Σε συνεννόηση με τον νονό ή τη νονά τα στοιχεία από τα στρουμφάκια μπορεί να υπάρχουν στη λαμπάδα ή στο σετ  βαπτιστικών , στα λαδόπανα και τις πετσέτες.
λαμπάδα και λαδόπανα

Μια εξαιρετική επιλογή για κουτί βάπτισης είναι ένα ξύλινο χειροποίητο κουτί με ήρωα ένα Στρουμφάκι, ζωγραφιστό στο χέρι. Το κουτί αυτό μπορείτε να το κρατήσετε για να διακοσμήσει στη συνέχεια το  παιδικό δωμάτιο του μωρού σας ή για να φυλάξετε τα βαπτιστικά του.


Και κλείνοντας οι μπομπονιέρες σας μπορούν και πάλι να έχουν θέμα τα στρουμφάκια. Μια πολύ καλή ιδέα είναι μπρελόκ με διάφορα στρουμφάκια για τους μεγάλους και στρουμφοπαιχνιδάκια  για τους μικρούς. 
ανθέμιο μπομπονιέρα

Αν θέλετε να εισάγετε τους καλεσμένους σας στο θέμα ακόμα νωρίτερα μπορείτε ακόμα και το προσκλητήριο να έχει θέμα Στουμφάκια.
anthemio events προσκλητήρια

Αν αγαπάτε και εσείς τα στρουμφάκια και θέλετε να διακοσμήσουν μια ξεχωριστή βάπτιση για το μωρό σας, ελάτε στο anthemion events  για να εμπνευστούμε μαζί μοναδικές ιδέες στολισμού της εκκλησίας και του χώρο δεξίωσης που έχετε επιλέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου