Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Vintage στολισμός γάμου με λευκά τριαντάφυλλα!

στολισμός εκκλησίας ανθέμιο

Για έναν ρομαντικό γάμο, γεμάτο νοσταλγία και τρυφερές αναμνήσεις, η επιλογή vintage στολισμού είναι η ιδανική. Για ένα όμορφο όμως αποτέλεσμα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.


Θα πρέπει να αναζητήσετε τα  κατάλληλα υλικά, να δημιουργήσετε   αρμονικούς συνδυασμούς  παλ χρωμάτων, αναπαλαιωμένων αντικειμένων και φρέσκων λουλουδιών, προσδίδοντας ένα επιτυχημένο vintage στυλ στο στολισμό της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης. Αυτό που καθορίζει το στυλ είναι η επιλογή λουλουδιών αλλά και   διακοσμητικών αντικειμένων, αντικείμενων που θα θυμίζουν μια άλλη εποχή και θα ξυπνούν τρυφερές αναμνήσεις. Η πιο classic και σικ επιλογή λουλουδιού είναι τα τριαντάφυλλα και κυρίως τα λευκά τριαντάφυλλα.
Τα λευκά τριαντάφυλλα εκφράζοντας την αθωότητα και την αγνότητα είναι η τέλεια επιλογή για να «ντύσετε» το χώρο που θα ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή. Το λευκό τριαντάφυλλο συνδυάζεται άψογα με το γυψόφυλλο , δίνοντας ένα ακόμη πιο ρομαντικό και παραμυθένιο αποτέλεσμα. 
vintage στολισμός εξωτερικού χώρου

Επιλέγοντας αντικείμενα, οι λευκές  μπάλες, τα κασπώ, τα κλουβιά αλλά και τα φανάρια παλαιού τύπου αποτελούν ασφαλής  vintage επιλογές που θα σας εξασφαλίσουν  ένα αποτέλεσμα που θα αγαπήσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας. 
Το βασικό χρώμα του στολισμού σας είναι το λευκό, αλλά μπορείτε να το  «σπάσετε» με γαλάζιες ή ροζ λεπτομέρειες όπως γαλάζιες κορδέλες ή υφάσματα. 
Και ξεκινώντας από τον προαύλιο χώρο,  δεξιά και αριστερά της εισόδου, τοποθετούμε τα vintage αντικείμενα και τις συνθέσεις λουλουδιών πάνω σε διαδρόμους με λευκά και γαλάζια υφάσματα.
Εισερχόμενοι στο ναό, διακοσμούμε δεξιά και αριστερά τον βασικό διάδρομο με μεγάλα διάφανα βάζα, μέσα στα οποία τοποθετούμε λευκό τούλι και στο πάνω μέρος μία σύνθεση με λευκά τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο. 

Με την ίδια λογική στολίζουμε και τις νυφικές λαμπάδες, ντύνοντας όμως με δαντελένιο ύφασμα τη βάση του κεριού. 
Ο στολισμός στο εσωτερικό της εκκλησίας ολοκληρώνεται με τα στέφανα, τον δίσκο , την καράφα και τα  ποτήρια που θα τοποθετήσουμε στο τραπεζάκι ενώ ένα δαντελένιο τραπεζομάντηλο θα δώσει τη τελική  vintage πινελιά στις δημιουργίες μας. 
vintage στολισμός λαμπάδας ανθέμιο wedding

Η επιλογή μιας μπομπονιέρας με σχέδιο λευκό τριαντάφυλλο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή  που δένει αρμονικά με το στυλ και το ύφος τους γάμου σας.

Και τέλος προσδώστε το απόλυτα vintage ύφος στο γάμο σας, επιλέγοντας ένα νυφικό αυτοκίνητο  αντίκα, το οποίο θα έχετε στολίσει επίσης με λευκά τριαντάφυλλα και γυψόφυλλα.

στολισμός αυτοκινήτου anthemion -wedding



Η αλήθεια είναι ότι οι στολισμοί σε vintage στυλ είναι από τους πιο απαιτητικούς στολισμούς που η βοήθεια  ενός ειδικού θα σας λύσει τα χέρια και θα σας εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Γνωρίστε τις προτάσεις του anthemion-wedding και απολαύστε ένα εξαιρετικά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου