Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το πιο ανοιξιάτικο θέμα βάπτισης: πεταλούδες!

προσκλητήριο  ανθεμιο

Ένα από τα αγαπημένα σύμβολα της άνοιξης είναι οι πεταλούδες. Πολύχρωμες και  αέρινες είναι παντού και προκαλούν τον θαυμασμό μας.

Αν η βάπτιση του μωρού σας είναι άνοιξη ή ακόμα και καλοκαίρι ένα πολύ ωραίο θέμα που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι οι πεταλούδες. Οι πεταλούδες σε συνδυασμό με τα λουλούδια που θα επιλέξετε αλλά και τα υπόλοιπα αντικείμενα διακόσμησης μπορούν να δώσουν ένα υπέροχο   αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Φυσικά το θέμα θα πρέπει να αναπτυχθεί σε κάθε στοιχείο ή σημείο της βάπτισης και καλό είναι να ξεκινήσετε από το προσκλητήριο αποκαλύπτοντας έτσι στους καλεσμένους σας για το βασικό θέμα της βάπτισης σας.

Οι πεταλούδες μπορούν να μας δώσουν πολύ ωραίες συνθέσεις που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας
1. Πεταλούδες ζωγραφιστές σε ξύλο
Δημιουργούμε έναν υφασμάτινο  διάδρομο στα σκαλιά και στην είσοδο της εκκλησίας  και πάνω τοποθετούμε ξύλινες ζωγραφιστές πεταλούδες και λουλούδια ενώ τα αναμειγνύουμε υπέροχα με μπουκέτα λουλουδιών . Ένα ποδήλατο παλαιού τύπου συμπληρώνει υπέροχα το σκηνικό μας.

στολισμός ανθέμιο πεταλούδες
2. Πεταλούδες από λουλούδια
Ορχιδέες και πρασινάδα συνθέτουν ίσως την πιο ιδιαίτερη πεταλούδα που θα μπορούσατε να επιλέξετε για τον στολισμό της βάπτισης της μικρής σας ενώ υφάσματα σε λευκές και φούξια αποχρώσεις δίνουν μια ρομαντική νότα στον στολισμό σας.












3. Πεταλούδες στο τοίχο
Τοποθετούμε πεταλούδες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη σε διάφορα σημεία του χώρου ενώ ανάλαφρα υφάσματα , κορδέλες και πολύχρωμα λουλούδια συνθέτουν ένα μοναδικά αέρινο σκηνικό

4. Μικρές Πεταλούδες
Μικρές μωβ πεταλούδες και ροζ κορδέλες διακοσμούν ένα μεταλλικό λευκό μανουάλι ενώ η διακόσμηση ολοκληρώνεται με υπέροχα   μπουκέτα λουλουδιών σε κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις.


5. Βιβλίο ευχών
βιβλία για ευχές  anthemio

Οι αγαπημένες πεταλούδες διακοσμούν υπέροχα και το τραπέζι με το βιβλίο των ευχών αλλά και τη γύρω περιοχή.
Λαχταριστές λιχουδιές με καραμελίτσες, ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια πλαισιώνουν  το βιβλίο που οι καλεσμένοι θα γράψουν τις ευχές τους προς τη μικρή σας.

Αλλά και τα βαπτιστικά που θα επιλέξει ο νονός μπορούν να βασίζονται στο θέμα μας. Όπως:
1. Ξύλινο   κουτί βαπτιστικών με πεταλούδα ζωγραφιστή στο χέρι και δαντελένιες λεπτομέρειες

2. Λαδόπανα και πετσέτες με κεντημένη τη πεταλούδα

ανθέμιο λαδόπανα
3. Ακόμα και το βαπτιστικό φορεματάκι της μικρής σας μπορεί να διακοσμείτε από μια πεταλούδα από πούλιες

βαπτιστικά φορεματάκια ανθέμιο

Τέλος, η μπομπονιέρα ακολουθώντας το θέμα μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από μια πεταλούδα. Επιλέγουμε να προσφέρουμε στους καλεσμένους μια μπομπονιέρα κουτί σε σχήμα πεταλούδας  που περιέχει τα παραδοσιακά κουφέτα ή ζαχαρωτά
μπομπονιέρα πεταλουδα ανθέμιο



Αν σας αρέσουν και εσάς οι πεταλούδες θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε ακόμη περισσότερες ιδέες με θέμα τη πεταλούδα για τη βάπτιση της μικρής σας. www.anthemion-wedding.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου