Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Βαπτίζοντας τη μικρή σας «πριγκίπισσα»

προσκλητήρια ανθέμιο

H ώρα της βάπτισης της μικρής σας πριγκίπισσας πλησιάζει!! Πιο θέμα στολισμού βάπτισης θα σας ταίριαζε καλύτερα? Μα πιο άλλο από αυτό της «πριγκίπισσας».


Μια μικρή πριγκίπισσα είναι το ιδανικό ταίρι να συντροφεύσει τη μικρή σας στη βάπτισή της και να διακοσμήσει ξεχωριστά το χώρο της εκκλησίας και όλα τα επιμέρους υλικά και αντικείμενα που θα χρειαστείτε.
Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.
Καταρχήν μια μικρή πριγκίπισσα εκπροσωπώντας τη δική σας μικρή  πριγκίπισσα θα προσκαλέσει τους καλεσμένους σας στο μυστήριο της βάπτισης. Άρα, επιλέγουμε ένα προσκλητήριο με σχετικό θέμα για να εισάγει τους καλεσμένους μας στο μαγικό κόσμο της βάπτισης που ετοιμάζουμε.
Και ο μαγικός κόσμος αποκαλύπτεται στους καλεσμένους μας  μόλις αυτοί καταφθάσουν στην εκκλησία. Μικρές και μεγάλες πριγκίπισσες τοποθετημένες με τάξη και αρμονία στον προαύλιο χώρο υποδέχονται τους καλεσμένους και μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.
πριγκίπισσα στολισμός ανθέμιο
Η διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο συμπληρώνεται από το κάστρο της πριγκίπισσας και κασπώ σε σχήμα στέμματος με λευκά και ροζ λουλούδια. Τα ροζ και φούξια υφάσματα συνθέτουν ένα ακόμη πιο μαγικό αποτέλεσμα. Η πριγκίπισσα μας είναι ξύλινη ζωγραφιστή αλλά αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η μακριά ροζ υφασμάτινη φούστα της.
Μία εναλλακτική στολισμού εξωτερικού χώρου με βασικό ήρωα και πάλι τη πριγκίπισσα είναι η τοποθέτηση της ηρωίδας μας σε ένα κόσμο από ροζ μανιτάρια και δέντρα.
Στο εσωτερικό της εκκλησίας ακολουθώντας τα χρώματα και τις αποχρώσεις του στολισμού μας ντύνουμε τη κολυμπήθρα με γυψόφυλλο και ροζ τριαντάφυλλα ενώ αν θέλουμε προσθέτουμε λευκές και ροζ κορδέλες για ένα πιο αέρινο αποτέλεσμα.
κολυμπήθρα στολισμός ανθέμιο

Στo σετ βαπτιστικών μπορεί να κυριαρχεί και πάλι η πριγκίπισσά μας , τόσο στο λαδόπανο και τις πετσέτες όσο και στη λαμπάδα ή το κουτί βαπτιστικών.

λαδόπανα και πετσέτες ανθέμιο
Και όταν το μυστήριο ολοκληρωθεί ένας νέος πριγκιπικός κόσμος θα περιμένει τους καλεσμένους σας.
βιβλία ευχών ανθέμιο
Η μικρή πριγκίπισσα πρωταγωνιστεί και πάλι στο χώρο που θα σας ευχηθούν οι καλεσμένοι σας. Τοποθετούμε τις μικρές και μεγάλες πριγκίπισσες στο χώρο ενώ μια μεγάλη πριγκίπισσα δεσπόζει στο τραπέζι με το βιβλίο των ευχών πλαισιωμένη από γλυκίσματα όπως ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια , πολύχρωμες καραμελίτσες . Ο στολισμός του τραπεζιού ολοκληρώνεται με  ένα ροζ κασπώ σε σχήμα στέμματος  που φιλοξενεί ένα τρυφερό συνδυασμό από ζέρμπερες και τριαντάφυλλα και άλλο λουλούδια.
Δίπλα στο τραπεζάκι με το βιβλίο των ευχών δεσπόζουν οι μπομπονιέρες τοποθετημένες σε λευκά πανέρια και πλαισιωμένες από ροζ τούλια και φούξια φιόγκους.
Και αφήνουμε μια γλυκιά πριγκιπική ανάμνηση στους καλεσμένους μας προσφέροντας μια μπομπονιέρα με θέμα την ηρωίδα μας ή κάποιο πριγκιπικό σύμβολο, όπως το στέμμα της. Μια πολύ καλή επιλογή είναι ένα στέμμα σαπουνάκι ή ένα στέμμα, μεταλλικό διακοσμητικό.
ανθέμιο μπομπονιέρες πριγκίπισσα




Ένας κόσμος ιδεών για τον στολισμό της βάπτισης της μικρής ή του μικρού σας, σας περιμένει στο www.anthemion-wedding.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου