Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Οι πιο καλοκαιρινές προτάσεις για τη βάπτιση του μικρού σας ήρωα

ανθέμιο προσκλήσεις για βάπτιση

Αν έχετε αποφασίσει να βαπτίσετε το αγοράκι σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σίγουρα η επιλογή του θέματος  «θάλασσα» ταιριάζει απόλυτα.


Θάλασσα, την λατρεύουμε όλοι και αγαπάμε οτιδήποτε μας την θυμίζει. Τα σύμβολα της θάλασσας είναι πολλά και αν τα αξιοποιήσουμε σωστά και δημιουργικά το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Καραβάκια, δίκτυα, γλάροι, αστερίες, ψαράκια, βάρκες, σωσίβια φάροι και πολλά άλλα αντικείμενα μας εμπνέουν για έναν μοναδικό καλοκαιρινό στολισμό.
Αν θέλουμε να εισάγουμε τους καλεσμένους μας στο θέμα μας από νωρίς, τότε η πρόσκληση μπορεί να έχει κάποιο σχετικό εικαστικό, όπως καραβάκια ή ψαράκια.

Το θέμα μας αναπτύσσεται με εντυπωσιακό τρόπο στο προαύλιο της εκκλησίας, στήνοντας ένα θαλασσινό σκηνικό από ξύλινες κατασκευές που απεικονίζουν γλάρους, ξύλινο τιμόνι καραβιού, και φάρους. Το σκηνικό μας συμπληρώνεται από δίκτυα και μπλε υφάσματα ενώ μια ξύλινη ταμπέλα καλωσορίζει τους καλεσμένους.
θάλασσα στολισμός εκκλησίας
Εναλλακτικά ή και παράλληλα μπορούμε να στήσουμε και ένα δεύτερο σκηνικό με ξύλινες και πάλι κατασκευές που απεικονίζουν γλάρους, σωσίβια, φτυαράκια θάλασσας, αστερίες και κοράλλια πάνω σε γαλάζια δίκτυα.

 Ένα ξύλινο χειροποίητο καραβάκι με πανιά πάνω σε γαλάζια και λευκά υφάσματα είναι μια επιπλέον εντυπωσιακή και άκρως καλοκαιρινή επιλογή.
Η λαμπάδα που θα επιλέξουμε μπορεί να συνδυάζεται αρμονικά  με τον στολισμό στο εξωτερικό της εκκλησίας. Επιλέγουμε λαμπάδα καραβάκι και δίνουμε στο καραβάκι το όνομα που θα ακουστεί κάτά τη διάρκεια της βάπτισης.
ανθέμιο λαμπάδα καραβάκι
 Ακολουθώντας το θέμα μας διακοσμούμε με υπέροχα μπλε ψαράκια και τα υπόλοιπα κεράκια και το μπουκάλι με το  λάδι.

Το κουτί με τα βαπτιστικά ρουχαλάκια είναι ξύλινο με ζωγραφιστά στο χέρι καραβάκια .
σετ βαπτιστικών ανθέμιο
Αλλά και τα λαδόπανα μπορούν να έχουν θαλασσινά στοιχεία, όπως φάλαινες και κυματάκια θάλασσας.
ανθέμιο λαδόπανα
Στολίζουμε την κολυμπήθρα με γαλάζιο ύφασμα, λευκά τριαντάφυλλα , γυψόφυλλο και γαλαζια ορτανσία.
στολισμός κολυμπήθρας
Επιλέγωντας τα βαπτιστικά ρουχαλάκια σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε είναι μια πολύ καλή επιλογή  που  θα συνδυαστεί αρμονικά και με τον υπόλοιπο στολισμό της εκκλησίας.
ανθέμιο βαπτιστικά ρούχα για αγόρι
Καλοκαιρινή και αέρινη μπορεί να είναι και η μπομπονιέρα μας. Μια υφασμάτινη γαλάζια βαρκούλα με γαλανόλευκη σημαία, απλό αλλά πολύ εντυπωσιακό.
καραβάκι ανθέμιο

Και στους μικρούς μας φίλους δίνουμε μπομπονιέρα φαλαινίτσα ή ψαράκι ή χταποδάκι.
Και τους γλυκαίνουμε με μπισκότα σε σχήμα καραβάκι.
  ανθέμιο μπισκότα και cup cakes



Οι επιλογές μας είναι πολλές και τα υλικά που μας εμπνέουν για τον στολισμό με θέμα θάλασσα πραγματικά πολλά και αγαπημένα.

Αν θέλετε περισσότερες προτάσεις και ιδέες μας καλέστε μας στο 210 5313623 και  εμείς στο ανθέμιο event θα χαρούμε πολύ να συναντηθούμε από κοντά για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για τη βάπτιση του μικρού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου