Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Εσείς αποφασίσατε πώς θα διακοσμήσετε τη δεξίωση γάμου σας;

ανθέμιο στολισμός δεξίωσης

Ο γάμος σας , ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, θα εξελιχθεί σε δύο βασικά σημεία, την εκκλησία και το χώρο της δεξίωσης.

Αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές στολισμού για την εκκλησία και τον χώρο της δεξίωσης;

Βασική αρχή είναι το ύφος διακόσμησης και στυλ που θα προσδώσετε στην εκκλησία να το ακολουθήσετε και στην δεξίωση. Βέβαια, ο χώρος της δεξίωσης συνήθως   επιτρέπει μια πολύ μεγαλύτερη, καλύτερη και πιο δημιουργική ανάπτυξη του θέματός σας, σε διάφορα επίπεδα και σημεία.
Ας δούμε μερικές προτάσεις διακόσμησης του συνολικού χώρου δεξίωσης για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον στολισμό που σας αρέσει και σας ταιριάζει.
Αν ο γάμος πραγματοποιηθεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε νησί ή παραθαλάσσιο σημείο, το θέμα θάλασσα είναι ιδανικό για τη διακόσμησή σας.  Αέρινες λευκές κουρτίνες με αστερίες βότσαλα και κοχύλια δημιουργούν  μια ρομαντική και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με το λευκό να κυριαρχεί στο χώρο.
 Διακοσμούμε τις ροτόντες με γυάλινα διάφανα βάζα με βότσαλα και συνδυασμό λουλουδιών, κάλες, ροζ τριαντάφυλλα και πρασινάδα.

Δημιουργούμε ένα ξεχωριστό τραπέζι ευχών σε αποχρώσεις του λευκού με διάφανα βάζα με γλυκίσματα, κεριά σε αριστοκρατικά κηροπήγια, μεταλλικά φανάρια , λευκές κορδέλες , κοχύλια και λευκά δίχτυα.
 Αν ο χώρος μας είναι δίπλα στην παραλία μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καρδιά από χάρτινα κηροπήγια
 Και να τα ανάψουμε το βράδυ! Μια ξεχωριστή ιδέα που θα εντυπωσιάσει.

Τοποθετούμε σε διάφορα σημεία στοιχεία και σύμβολα της θάλασσας, αστερίες, βότσαλα κοχύλια. Γυάλες με κεριά , φάρους και άλλα. Όλα σε λευκές αποχρώσεις .
 Αν ο χώρος δεξίωσης  είναι με πισίνα μπορούμε να τοποθετήσουμε στο κέντρο της πισίνας μια σύνθεση λουλουδιών 
 με παιώνιες, κεφαλάτα χρυσάνθεμα, τριαντάφυλλα και πρασινάδες.

Αν το στυλ του γάμου  είναι vintage τοποθετούμε στην είσοδο ένα ξεχωριστό τραπέζι τύπου μοναστηριακό και το στολίζουμε με ροζ και γαλάζια υφάσματα, κλουβιά με κεριά και πολύχρωμες λουλουδένιες συνθέσεις.
Ακολουθώντας το vintage στυλ  διακοσμούμε τις ροτόντες με μια όμορφη σύνθεση από λουλούδια σε αποχρώσεις του πράσινου και του ιβουάρ. Στο κέντρο   ένα κλουβί με  κερί. Δαντελένιες λεπτομέρειες στις καρέκλες και σε διάφορα άλλα σημεία. Τι ρομαντικό στυλ!!!
Στο ίδιο ύφος και στυλ μια πραγματική ξεχωριστή πρόταση είναι η διακόσμηση του τραπεζιού με ένα φυσικό κορμό πάνω σε δαντελένιο τραπεζομάντηλο και δύο μπουκαλάκια με δαντελένια διακόσμηση. Η διακόσμηση ολοκληρώνεται από τα λουλούδια σε απαλές παλ αποχρώσεις όπως τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο. Απλό, δημιουργικό και chic.




Αν και εσείς θέλετε μια ξεχωριστή διακόσμηση και στολισμό για το χώρο της δεξίωσης του γάμου σας, καλέστε μας στο 210 5313623 για να συναντηθούμε και να σας προτείνουμε τις ξεχωριστές προτάσεις μας για το δικό σας γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου