Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Προτάσεις για τις πιο καλοκαιρινές νυφικές ανθοδέσμες!


νυφική ανθοδέσμ ανθέμιο

Καθώς  το καλοκαίρι πλησιάζει,  αναζητήσαμε και συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες καλοκαιρινές νυφικές ανθοδέσμες για τις  μελλοντικές μας νυφούλες


Τα λουλούδια  που  αυτή την εποχή μας δίνουν εξαιρετικές συνθέσεις και υλικό για ιδιαίτερο και καλοκαιρινό αποτέλεσμα είναι οι παιώνιες, η φρέζια, η ορτανσία, η ορχιδέα χωρίς να μπορούμε να παραλείψουμε τα διαχρονικά τριαντάφυλλα και τις κομψές τουλίπες.
Κάθε λουλούδι έχει τη δική του χάρη ενώ εσείς θα επιλέξετε ποιο  λουλούδι ταιριάζει καλύτερα με το νυφικό σας, τον  στολισμό σας και γενικότερα το ύφος και το στυλ σας.
Η παιώνια μας δίνει έμπνευση για τις πιο μοναδικές ρομαντικές νυφικές ανθοδέσμες. Μπορούν να
δημιουργήσουν εκπληκτικά αποτελέσματα είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό με άλλα λουλούδια, όπως τα τριαντάφυλλα, η ορτανσία! Οι παιώνιες είναι η ιδανική επιλογή λουλουδιών αν θέλετε να δημιουργήσετε στολισμό σε vintage στυλ.

Η ορχιδέα αποτελεί ένα λουλούδι που είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα άνθη δημιουργεί μοναδικές συνθέσεις.  Μην φοβηθείτε την ορχιδέα λόγω υψηλού κόστους ανά τεμάχιο καθώς δεν απαιτείται μεγάλος αριθμός τεμαχίων για να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 Η ορχιδέα συνδυάζεται υπέροχα με μινιόν τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο. Μια σύνθεση που μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο για τη νυφική σας ανθοδέσμη αλλά και για τον στολισμό της εκκλησίας ή τις νυφικές λαμπάδες.
 Λαμπάδες ανθέμιο με παιώνια
 Η ορτανσία, απλή λιτή και σε υπέροχα χρώματα είναι μια επιλογή που θα σας αρέσει πολύ, ενώ η φρέζια συνδυάζεται αρμονικά σχεδόν με όλα τα λουλούδια.




Η εποχή σας βοηθάει να επιλέξετε ακόμα και πιο τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων με το τριαντάφυλλο να πρωταγωνιστεί. Μια εντυπωσιακή και ρομαντική επιλογή  είναι μια ανθοδέσμη σε ροζ- φούξια αποχρώσεις με τα τριαντάφυλλα να κυριαρχούν στη σύνθεσή μας.



Μια πολύχρωμη νυφική ανθοδέσμη με λευκές τουλίπες,  λεμονί τριαντάφυλλα, λευκή ορτανσία, πράσινο υπέρικουμ και πράσινο βιβούρνο αποτελεί την πιο ξεχωριστή και καλοκαρινή πρότασή μας.
 Μια πιο ήσυχη αλλά πολύ διαφοροποιημένη επιλογή είναι Ο συνδυασμός ελιάς και τριαντάφυλλου. Ένας  πραγματικά ιδιαίτερος και σπάνιος συνδυασμός, τον οποίο σας τον προτείνουμε για το σύνολο του στολισμού σας.

Τέλος ο συνδυασμός όλων των λουλουδιών της άνοιξης σε μια ανθοδέσμη με ροζ και παλ αποχρώσεις συνθέτει μια δημιουργία που θα κρατήσετε με μεγάλη χαρά τη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.
Και μην ξεχνάτε η νυφική ανθοδέσμη που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει αρμονικά με τον υπόλοιπο στολισμό της εκκλησίας. Χρησιμοποιείστε ίδια ή  κάποια από τα λουλούδια της νυφικής και στον στολισμό της λαμπάδας, ή τον στολισμό του προάυλιου χώρου και του χώρου δεξίωσης. Τα χρώματα θα πρέπει αντίστοιχα να είναι  ίδια ή  παρεμφερή.



Με χαρά θα σας ετοιμάσουμε τις προτάσεις μας για τη δική σας ανθοδέσμη. Αν θέλετε καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού να συζητήσουμε από κοντά τον στολισμό του δικού σας γάμου 2105313623

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου