Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Προτάσεις διακόσμησης για το τραπέζι δεξίωσης γάμου

στολισμός τραπεζιού ανθέμιο

Eξίσου σημαντικός με τον στολισμό της εκκλησιάς είναι και η διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης και ειδικά ο στολισμός των τραπεζιών που θα φιλοξενήσετε τους καλεσμένους σας.


Ακολουθώντας το υπόλοιπο ύφος διακόσμησης και στολισμού του γάμου σας, μπορείτε να διακοσμήσετε απλά ή ιδιαίτερα τα τραπέζια και τις ροτόντες.
Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές ιδιαίτερες ιδέες και δημιουργικές συνθέσεις για τον στολισμό του γαμήλιου τραπεζιού.
Για τους λάτρεις του κόκκινου και του τριαντάφυλλου σε γυάλινο κύβο με ζελέ και κεριά τοποθετούμε ζέρμπερες και τριαντάφυλλα. Την τέλεια νότα ρομαντισμού δίνουν τα διάσπαρτα ροδοπέταλα.
Μια εξαιρετική επιλογή, αν ο γάμος σας γίνει καλοκαιρινούς μήνες ή σε κτήμα, είναι και ο στολισμός  με ηλίανθους σε γυάλινο βάζο με κορδέλα από οργάτζα.
στολισμός με ηλίανθους ανθέμιο
Αναδεικνύουμε την ομορφιά του λευκού και την χάρη των λουλουδιών με 3 λευκές συνθέσεις από διαφορετικά είδη λουλουδιών, τα οποία τοποθετούμε σε κωνικά λευκά βάζα. Το λευκό σπάει από  το ριγέ γαλάζιο ύφασμα που επιλέγουμε για βάση.
Aν θέλετε μια διαφορετική επιλογή από τα κλασικά λουλούδια, τότε η διακόσμηση με  γυάλινα βάζα με χρωματιστή άμμο και χαραγμένες καρδιές αλλά και  τα αρχικά του ζευγαριού είναι μια πρόταση απλή, λιτή και απρόσμενη. 
βάζα και άμμος από το ανθέμιο

  Αν το vintage είναι το ύφος που σας γοητεύει, γοητεύστε  με  μια πραγματική ξεχωριστή προσέγγιση.  Διακοσμούμε το τραπέζι  με ένα φυσικό κορμό πάνω σε δαντελένιο τραπεζομάντηλο. Πάνω στον κορμό τοποθετούμε  δύο μπουκαλάκια με δαντελένιες κορδέλες και λουλούδια σε απαλές παλ αποχρώσεις όπως τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο. 
Μια άλλη πολύ ωραία vintage επιλογή είναι η διακόσμηση με κλουβί. Μια όμορφη σύνθεση από λουλούδια σε αποχρώσεις του πράσινου και του ιβουάρ αγκαλιάζουν το κλουβί, μέσα στο οποίο υπάρχει αναμμένο κερί. Δαντελένιες λεπτομέρειες στις καρέκλες και σε διάφορα άλλα σημεία. Ρομαντικό και chic!!! 
στολισμός vintage ανθέμιo
Ένας εκπληκτικός συνδυασμός είναι συνθέσεις με λευκό και πράσινο. Απλό, αγνό, ρομαντικό και με πολύ ιδιαίτερο στυλ. Το λευκό κυριαρχεί ενώ το πράσινο δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Μια άλλη  προσέγγιση με πράσινο. Πράσινες κορδέλες και πράσινα λουλούδια στο κέντρο, τα οποία αγκαλιάζουν ρομαντικά ένα φαναράκι με κεράκι.
Η ορτανσία, ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για τον στολισμό του γάμου,  μπορεί να διακοσμήσει και το τραπέζι του  γάμου σας . Μπουκέτα λευκής ορτανσίας σε διάφανο βάζο με  σκούρο μπεζ σχοινί.  Ακούγεται απλό αλλά δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
ορτανσία για τραπέζι δεξίωσης γάμου
Και κλείνουμε με μια κλασική , διαχρονική αλλά αγαπημένη πρόταση. Φούξια τριαντάφυλλα σε λευκά κωνικά βάζα. Τα τριαντάφυλλα δίνουν ένα μοναδικό χρώμα και δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τη δεξίωσή σας.


Αν και εσείς θέλετε μια ξεχωριστή πρόταση για τον  στολισμό της εκκλησίας  ή της δεξίωσης  του γάμου σας, καλέστε μας στο 210 5313623 για να συζητήσουμε από κοντά τις προτάσεις μας  για το δικό σας γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου