Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο στολισμός του νυφικού αυτοκινήτου


στολισμός αυτοκινήτου ανθέμιο σε σχήμα καρδιάς

Το αυτοκίνητο είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουν οι καλεσμένοι σας κατά την άφιξή σας στην εκκλησία.

Θα πρέπει να ταιριάζει με το ύφος του γάμου σας, την προσωπικότητα σας και να σας εκφράζει απόλυτα.Υπάρχουν διάφοροι τύποι μεταφορικού μέσου που μπορείτε να επιλέξετε
Αυτοκίνητο πόλης: Αν ο γάμος σας είναι απλός, μοντέρνος και θέλετε απλά να αντιπροσωπεύει τον εαυτό σας, η πιο λογική και οικονομική λύση είναι ένα αυτοκίνητο πόλης
Στολισμένος σκαραβαίος anthemion-weddingΑυτοκίνητο αντίκα. Εντυπωσιακή και ρομαντική επιλογή, όπως μια Rolls Royce ή μία Cadillac. Αν δε θέλετε μία τόσο εντυπωσιακή επιλογή, ένα vintage mini cooper ή ένας σκαραβαίο είναι η ιδανική λύση.
Σπορ διθέσιο αυτοκίνητο. Προσδώστε αριστοκρατικό αέρα στο γάμο σας με μία κλασσική και chic επιλογή όπως BMW, Saab, Mercedes. Αν κάνετε καλοκαιρινό γάμο, εντυπωσιάστε ακόμη περισσότερο με ένα cabrio.  
Λιμουζίνα. Το πιο κλασσικό και κλισέ αυτοκίνητο γάμου που θα μετατρέψει σε αξέχαστη εμπειρία ακόμη και τη διαδρομή σας προς την εκκλησία.
Καροτσέρι. Αν ο γάμος σας γίνει καλοκαίρι σε κάποιο νησί ή εκτός πόλης,
μια πολύ ρομαντική επιλογή είναι να φθάσετε στην εκκλησία με καροτσέρι.
Και αφού επιλέξετε αυτοκίνητο, το επόμενο πολύ σημαντικό βήμα είναι η επιλογή στολισμού για το νυφικό σας αυτοκίνητο. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το στιλ του αυτοκινήτου, το στιλ του σας και το budget που διαθέτετε. Ο στολισμός αυτοκινήτου γάμου δεν είναι ανάγκη να είναι υπερβολικός. Χρησιμοποιούνται συνήθως φυσικά λουλούδια, κορδέλες και λευκό τούλι ή υλικά παρόμοια με αυτά του στολισμού της εκκλησίας.


  • Αν ο γάμος είναι κλασικός, ένα ωραίο μπουκέτο με λουλούδια στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είναι αρκετό. Επιλέξτε  τα λουλούδια που ταιριάζουν στην περίσταση και προσπαθήστε να συνδυάζονται με εκείνα που έχουν επιλεχθεί  για το στολισμό της εκκλησίας.
  • Μια άλλη επιλογή είναι ένα κασπώ  στερεωμένο στο καπό του αυτοκινήτου κι ένα πίσω στην εταζέρα.
  • Μία ''κορδέλα με λουλούδια'' στο μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου και μία στο πίσω, που είναι από τις πιο όμορφες επιλογές.

  • Στολισμός σε σχήμα V: Δυο λωρίδες από σουρωμένο λευκό τούλι ή οργάντζα στο μπροστινό μέρος του αυτοκίνητου σε σχήμα V και πάνω τους στερεωμένα λουλούδια. Αν το βασικό χρώμα διακόσμησης του γάμου σας δεν είναι λευκό αλλά κάποιο άλλο προτιμήστε το και για τον στολισμό του αυτοκινήτου σας.
  • Μια πολύ ρομαντική ιδέα είναι να δέσετε στους καθρέφτες, στα χερούλια και στην κεραία κορδελίτσες ασύμμετρες μεταξύ τους. Οι κορδελίτσες μπορούν να είναι  σε λευκό  σατέν ή ανάλογα με  τον υπόλοιπο στολισμό του γάμου σας.
  • Αν θέλετε κάτι λιτό και όχι απαραίτητα λουλούδια, μπορείτε να στολίσετε το αυτοκίνητο με λευκές κορδέλες στους καθρέφτες και την κεραία και λευκό τούλι στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου